eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 8. Hafta

Aaa bunlar böyle yaptığı bazı haltları şarhoştum hatırlamıyorum diye kıvırırlar gifinde de oldu gibi @dreamy :F :F :F
0.jpg

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Aaa bu şarkıya baktımda @xemrexxx elenme potasında kalmış, geçen haftadan sonra bir risk daha kaldırma bence başka bir şarkıyla değiştir derim @Yiğitt :A :A :A @kerem

Yine proje albümünden parlayan bir şarkıdan Buz Kırağı olabilir bence :A

1)Rihanna-538
2)Yalın-462
3)Sezen Aksu-456
3)Tarkan-456
5)Sertab Erener-453
6)Ahmet Kaya-444
7)Barış Manço-438
8)Mustafa Ceceli-435
9)Mustafa Sandal-431
10)Hande Yener-429
11)Şebnem Ferah-426
12)Demet Akalın-424
13)Sıla-423
14)Göksel-388
15)Gülşen-374
16)Teoman-369
17)Seksendört-355
18)Katy Perry-351
19)Yıldız Tilbe-307

20)Murat Boz-290
21)Atiye-235
Ben seviyorum o sarkiyi ama riskli olanilir belki. @Yiğitt Cabuk Olalim Askim ve Yürü Anca Gidersin'i cok erken harcadi maalesef. :(

Ben seviyorum o sarkiyi ama riskli olanilir belki. @Yiğitt Cabuk Olalim Askim ve Yürü Anca Gidersin'i cok erken harcadi maalesef. :(
Nasıl gitmiş diye az önce baktım ve @Yiğitt geçen haftanında etkisiyle değiştirse bence iyi olur bir düşünsün forum pek kredi tanımıyor malum hemen al aşağı etmeye çalısıyor azıcık düşük geleni :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and kerem
100 Tane şikayet kayıtı oluşturdum her gün müşteri hizmetlerini arıyorum tek dedikleri şey bekleyin ve yarın olacak ama yarın olunca yine yarın olacak :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @mrt-06

Yine yarın olacak diye bekliyorum :F Sonuclar zaten cumartesi açıklanacak eğer düzelmezse pazar bekler pazartesiye düzelirse ben düzelmezse az bakarız, aa inş hafta sonundan önce olur umuduyla bakıyorum artık ama Allah sonumuzu hayır eylesin bakalım :A :A :A @Tolstoyevski @MasacRE @xBUGRAx @Ahmed @MayısKralı @dreamy @ozgur2113 @pompy
Bence 1-2 aya anca olur, öyle böyle oyalarsin bizi. :A:A

• İlginç
Nasıl gitmiş diye az önce baktım ve @Yiğitt geçen haftanında etkisiyle değiştirse bence iyi olur bir düşünsün forum pek kredi tanımıyor malum hemen al aşağı etmeye çalısıyor azıcık düşük geleni :A
2 tane sampiyon adayim kaldi, onlardan biri de Yildiz Tilbe. Eger o da elenirse sezonu iptal ederiz zaten. :A @Yiğitt

• Güldürdün