eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Aslında Bi hafta klipli Bi hafta cover/akustik paylaşım yapmayı düşünüyorum. Zaten bu hafta paylaşılan şarkı tarzında daha epey bulunuyor aslında.coverlar/akustik onları da katınca aslında fazlasıyla hit paylaşım bulunuyor ?

Reactions: dreamy
dreamy' Alıntı:
Gripin’le gayet iyi bir başarı elde etmiştim bir kere.
@MasacRE
@MasacRE i önerdiklerini uysaydın görürdün

Reactions:dreamy and MasacRE

Şu mesajı senin lafına gönderme olarak yazmıstım
@MasacRE için dediğin için
Konuşmalar başka konuda bu tarihten önceye dayanıyor sanırım bir kaç gün öncesi olabilir

Reactions: MasacRE and dreamy
Sen planını yapmışsan sıkıntı yok tabii. Klipli şarkılarını genel olarak severim Tuğba’nın.

Reactions: Turkuazz
Ben bunak demedim yanlış anladın.
Belki başka konudadır kesinlikle çürütemedik tezini
Hhaha yok cnm @MasacRE için diyorum onu o diyorda hiçbiyi hatırlamıyor
Gerçi rolmu yapıyor burda senin unuttuna inanıyorum ben onun değil

Geçende de mENES için dediği şeyi hatırlamıyorum öyle birşey yok diyordu menesi senin gibi kandırmaya çalısıyordu

Reactions: Çiğdem
Aslında bilinen bir şarkı diye biliyorum ama klibi olmadığı ve ilk albümde olduğu için çoğu kişi bilmiyor.

Çok güzel ve anlamlı bir slow dinleyince seveceksin bence.

Sevdim ve oyumu verdim hemde ilk dinlememle genelde ilk dinlediğim zaman sevemem ama Buray olunca çok sevdim

Tamam ya bıktım ikinizin arasında kalmaktan kapatalım konuyu.
@MasacRE

Yok ya valla hatırlamıyorum
Belki sen karıştırıyorsundur, 100 binden fazla mesajın var, bilgiler birbirine giriyordur artık

Reactions: Çiğdem
Sen planını yapmışsan sıkıntı yok tabii. Klipli şarkılarını genel olarak severim Tuğba’nın.
İnceden inceden, Aklımda Sorular var, güç bende artık,sakin ol,masal,aşk sanmışız tarzındaki parçaların hepsi klipli daha hiçbiri paylaşılmadı. Hepsi de iyi parçalar onların dışında coverlar/akustik parçalarda çok fazla bulunuyor ?

Reactions: dreamy