Elçine laf etme @ozgur2113 @Aserat benle birlikteler @xemrexxxBunu bana elçini seven kişi mi söylüyor defol git
Elçine laf etme @ozgur2113 @Aserat benle birlikteler @xemrexxxBunu bana elçini seven kişi mi söylüyor defol git
En zor haftayı yaşıyoruz kıran kırana bir yarış var şuan bu arada @Harunnn60 başkan kaldı onuda getir siz ayrı yatmıyorsunuz malum : AKim elenecek kestiremiyorum, umarım bir şok yaşamayız.
İsterse tüm dünya arkanda olsun umrumda olmaz vız gelir
Mesaj attım, kursta şuan. Eve gelince oylarımı atarım dedi.En zor haftayı yaşıyoruz kıran kırana bir yarış var şuan bu arada @Harunnn60 başkan kaldı onuda getir siz ayrı yatmıyorsunuz malum : A
İşte ben Gülşen'i sevmediğim için zevksiz oluyorsam sen de zevksizsin o zamanBanane Gülşenden Ama yinede iyi niyet gösterişi olarak uyarmıştım o avizeyi kafandan çıkar demitim @dreamy
Ozaman anlaşalım zevksiz @dreamy Zaten tekmeyi yiyip gitmiştiİşte ben Gülşen'i sevmediğim için zevksiz oluyorsam sen de zevksizsin o zaman
Evet iyi fikir, yine bir şekilde aynı fikirde buluştuk bakOzaman anlaşalım zevksiz @dreamy Zaten tekmeyi yiyip gitmişti
Zevksiz @dreamy sağolsunEvet iyi fikir, yine bir şekilde aynı fikirde buluştuk bak