Menesle olanıda hatırlamıyorum diyordun ya öyle işinize geliyorBu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyor![]()
Menesle olanıda hatırlamıyorum diyordun ya öyle işinize geliyorBu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyor![]()
Yok yanlış hatırlıyordur ya da ben unutmuşumdur sonuçta bu MS’de bana bir şarkı önermedin. Büyük ihtimal Gripin dönemindedir öyle bir şey varsaBu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyor![]()
Şarkıdan değil de orada sinyali vermiştiYok be şarkıdan falan değildi ayrılması sanki![]()
Yok yanlış hatırlıyordur ya da ben unutmuşumdur sonuçta bu MS’de bana bir şarkı önermedin. Büyük ihtimal Gripin dönemindedir öyle bir şey varsa@Çiğdem
Ya bırak kibarlık yapma, düpedüz uyduruyor işteŞarkıdan değil de orada sinyali vermiştiSenin yanından kütüklüğe gururmu duymalıyım sözüyle kaçmıştı
![]()
![]()
@dreamy
Hayırrr dediYa bırak kibarlık yapma, düpedüz uyduruyor işteAlış artık şu kütüklüğe
![]()
O konuşmayı hatırlıyorum bak.Şarkıdan değil de orada sinyali vermiştiSenin yanından kütüklüğe gururmu duymalıyım sözüyle kaçmıştı
![]()
![]()
@dreamy
Yok öyle bir şey düşünmemiştir ben inanıyorum.Ya bırak kibarlık yapma, düpedüz uyduruyor işteAlış artık şu kütüklüğe
![]()
Demedi yahu, biz Gripin konusunda anlaşıyorduk @dreamy ile girmesene aramızaHayırrr dedi![]()
![]()
Gripinle tuhaf şarkı önerilerine uysam çoktan gitmiştim diye
![]()
![]()
![]()
Demedi yahu, biz Gripin konusunda anlaşıyorduk @dreamy ile girmesene aramıza![]()
Demek içinde tutuyormuşO konuşmayı hatırlıyorum bak.
Yok öyle bir şey düşünmemiştir ben inanıyorum.![]()
O kadar emin olma diyorum, yarışma daha yeni başladı elenmeye de niyetim yokGüzelmiş. Sadece nakaratını bildiğim bir şarkı. Şimdi tamamını dinledim, @dreamy ile geçen bahsi geçmişti. Ondan yüksek puan kaparsınBaya popüler şarkılarla erken geliyorsun
@batuhankaralar 'dan önce eleneceğini düşünmüyorum (umarım
)
@dreamy hatırlasın diye bulmaya çalısıcam ama hangi konudaydıÇünkü olmayan şeyleri uyduruyorsun sen![]()
ID bu yarışmada sana zorluk çıkarmayacak tek şarkıcı değerini bil çabuk elemePiyango sana @ozgur2113 @Ahmed ve @MayısKralı na çıktı bu hafta diğerlerinede çıkabilir üzülmesinler
Yabancılardan tek telifsiz @batuhankaralar zaten onun planı bunlar hep![]()
![]()
@Bully @xemrexxx
Bu şarkıyı severim ama sıralamam diğer şarkılara göre şekillenecek bakalımGüzelmiş. Sadece nakaratını bildiğim bir şarkı. Şimdi tamamını dinledim, @dreamy ile geçen bahsi geçmişti. Ondan yüksek puan kaparsınBaya popüler şarkılarla erken geliyorsun
@batuhankaralar 'dan önce eleneceğini düşünmüyorum (umarım
)