Çünkü Burak Yeter'in düzenlediği remix versiyonuyla yarışıyor. Dıptıs dıptıslardan hiçbir şey anlaşılmıyor ki
Çünkü Burak Yeter'in düzenlediği remix versiyonuyla yarışıyor. Dıptıs dıptıslardan hiçbir şey anlaşılmıyor ki
Sevdin mi bu haftaki mememizi@denizz19 yine Murat Boz'un memeleriyle başrolde![]()
İLTİFAT KABUL EDİYORUMOğlanlar konusunda hafızan @serhatt ınki gibi![]()
@xemrexxx Daha iyi yönetiyordu üzülerek diyorumdaÇünkü Burak Yeter'in düzenlediği remix versiyonuyla yarışıyor. Dıptıs dıptıslardan hiçbir şey anlaşılmıyor kiBen değiştir orijinal versiyonla gel dedim ama dinlemedi. Yapacak bir şey yok cezasını keseceğiz o zaman
@ozmoturk
Bir ara bu versiyon popülerdi, sen 2000'leri bilmediğinden duymamışsındır tabi
Sizin kıytırık dizileriniz bitmez @xBUGRAx birlikteSalı dizim var çarş. yap![]()
pilot artık pazar akşamları salı edho başlıyor
O değişiyor @xBUGRAx geçen hafta şarkısı telifsizdi mesala seninde sanırım öyleydi yanı şarkı içeriklerine göre değişiyor telifsiz çıkar yine şansınıza bazılarıBana hep çıkacak çünkü Buray’ın kanalı telif atıyor hepsine![]()
Senin kadar yaşlı değilim ben tabi 2000'lerden öncesini hatırlamam
Yok 2010 dan öncesini bilmiyorsunya ona şey ettimSenin kadar yaşlı değilim ben tabi 2000'lerden öncesini hatırlamam![]()
Bak ellerin çarpıldı gerçekleri söyledin işte az önceYok 2010 dan öncesini bilmiyorsunya ona şey ettim![]()
![]()
![]()
Sen anlamışsındır dediğimiBak ellerin çarpıldı gerçekleri söyledin işte az önce![]()
Yok be şarkıdan falan değildi ayrılması sanki
Bu cadı kütük kardeşliğimizi kıskanıyor ya o yüzden iftira atıyorÖyle bir şey mi demişim hatırlamıyorum cidden![]()
Öyle bir şey mi demişim hatırlamıyorum cidden![]()
Reymen konusundamı başka bir konudamı Gripinle yarıştı dönemde evet öyle demiştin Masacrede sohbetin içindeydiYok be şarkıdan falan değildi ayrılması sanki![]()