eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Bu arada @ozmoturk nereden buluyor bu şarkıları çok tuhaf :F Ajdanın ne dediğini 40 kere kulaklıkla anlamaya çalısıyorum ama bir türlü ne dediğini anlayamıyorum :F @xBUGRAx

Mabel iki oldu bu hafta :F
Çünkü Burak Yeter'in düzenlediği remix versiyonuyla yarışıyor. Dıptıs dıptıslardan hiçbir şey anlaşılmıyor ki :A Ben değiştir orijinal versiyonla gel dedim ama dinlemedi. Yapacak bir şey yok cezasını keseceğiz o zaman :A @ozmoturk

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Çünkü Burak Yeter'in düzenlediği remix versiyonuyla yarışıyor. Dıptıs dıptıslardan hiçbir şey anlaşılmıyor ki :A Ben değiştir orijinal versiyonla gel dedim ama dinlemedi. Yapacak bir şey yok cezasını keseceğiz o zaman :A @ozmoturk
@xemrexxx Daha iyi yönetiyordu üzülerek diyorumda :F

Video bozuk sandım ben başta kelimeler anlaşılmıyor millet neye oy verecek :A :A :A

@mrt-06 ve Mustim açısından iyi olmuş tabi :F @Bully

@xemrexxx Daha iyi yönetiyordu üzülerek diyorumda :F

Video bozuk sandım ben başta kelimeler anlaşılmıyor millet neye oy verecek :A :A :A

@mrt-06 ve Mustim açısından iyi olmuş tabi :F @Bully
Bir ara bu versiyon popülerdi, sen 2000'leri bilmediğinden duymamışsındır tabi :A Ben de sevmiyorum ama iyi puanlar verenler de olacaktır, kurtarır kendini bu hafta bir şekilde Ajda :A @ozmoturk

Baya zorlu hafta. Şarkıların yarısı çok iyiydi nerdeyse. :D
Oylarımı kullandım hayırlı olsun. :Z

Katy bacımıza destek, bu hafta sonlara kalmak istemiyoruz. :Z @Çiğdem @Harunnn60

71884

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bir ara bu versiyon popülerdi, sen 2000'leri bilmediğinden duymamışsındır tabi :A Ben de sevmiyorum ama iyi puanlar verenler de olacaktır, kurtarır kendini bu hafta bir şekilde Ajda :A @ozmoturk
Sende bilmezsin tabi normal ben 2000 öncesinde sende 2000 ler sonrasında yaşam sürüyoruz :A :A :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Öyle bir şey mi demişim hatırlamıyorum cidden :A
Yok be şarkıdan falan değildi ayrılması sanki :A
Reymen konusundamı başka bir konudamı Gripinle yarıştı dönemde evet öyle demiştin Masacrede sohbetin içindeydi :F Açık konularda konusuyoruz herşeyi bir yerlerde görünür şekilde duruyordur mesaj sayılarınız çok yüksek değil geçmiş mesajlardan bulursunuz benim öyle şansım yok :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE