eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Bu şarkıyı severim ama sıralamam diğer şarkılara göre şekillenecek bakalım :A @turkuazz

Biraz erken kullanılmış sanki. Coverlarını forum sevmiş gibiydi oradan bilindik bir şarkıyla devam edebilirdi :A
Aslında Bi hafta klipli Bi hafta cover/akustik paylaşım yapmayı düşünüyorum. Zaten bu hafta paylaşılan şarkı tarzında daha epey bulunuyor aslında.coverlar/akustik onları da katınca aslında fazlasıyla hit paylaşım bulunuyor ?

• Beğendim
Reactions: dreamy
Şu konunun ikinci sayfasında Gripin’in bahsi geçmiş ama hiç dediğin gibi bir şey yok. :A

@MasacRE
dreamy' Alıntı:
Gripin’le gayet iyi bir başarı elde etmiştim bir kere. :A @MasacRE
@MasacRE i önerdiklerini uysaydın görürdün :A :A :A

• 71886
Reactions:dreamy and MasacRE

Şu mesajı senin lafına gönderme olarak yazmıstım :F @MasacRE için dediğin için :A Konuşmalar başka konuda bu tarihten önceye dayanıyor sanırım bir kaç gün öncesi olabilir :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
Aslında Bi hafta klipli Bi hafta cover/akustik paylaşım yapmayı düşünüyorum. Zaten bu hafta paylaşılan şarkı tarzında daha epey bulunuyor aslında.coverlar/akustik onları da katınca aslında fazlasıyla hit paylaşım bulunuyor ?
Sen planını yapmışsan sıkıntı yok tabii. Klipli şarkılarını genel olarak severim Tuğba’nın. :D

• Harika
Reactions: Turkuazz
Ben bunak demedim yanlış anladın. :( Belki başka konudadır kesinlikle çürütemedik tezini :A
Hhaha yok cnm @MasacRE için diyorum onu o diyorda hiçbiyi hatırlamıyor :A :A :A Gerçi rolmu yapıyor burda senin unuttuna inanıyorum ben onun değil :A :A :A

Geçende de mENES için dediği şeyi hatırlamıyorum öyle birşey yok diyordu menesi senin gibi kandırmaya çalısıyordu :A :A :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aslında bilinen bir şarkı diye biliyorum ama klibi olmadığı ve ilk albümde olduğu için çoğu kişi bilmiyor. :A

Çok güzel ve anlamlı bir slow dinleyince seveceksin bence. :A :A

Sevdim ve oyumu verdim hemde ilk dinlememle genelde ilk dinlediğim zaman sevemem ama Buray olunca çok sevdim :D

Hhaha yok cnm @MasacRE için diyorum onu o diyorda hiçbiyi hatırlamıyor :A :A :A Gerçi rolmu yapıyor burda senin unuttuna inanıyorum ben onun değil :A :A :A

Geçende de mENES için dediği şeyi hatırlamıyorum öyle birşey yok diyordu menesi senin gibi kandırmaya çalısıyordu :A :A :A
Tamam ya bıktım ikinizin arasında kalmaktan kapatalım konuyu. :A@MasacRE

Yok ya valla hatırlamıyorum :A Belki sen karıştırıyorsundur, 100 binden fazla mesajın var, bilgiler birbirine giriyordur artık :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sen planını yapmışsan sıkıntı yok tabii. Klipli şarkılarını genel olarak severim Tuğba’nın. :D
İnceden inceden, Aklımda Sorular var, güç bende artık,sakin ol,masal,aşk sanmışız tarzındaki parçaların hepsi klipli daha hiçbiri paylaşılmadı. Hepsi de iyi parçalar onların dışında coverlar/akustik parçalarda çok fazla bulunuyor ?

• Beğendim
Reactions: dreamy
  • Güldürdün