Sönük dediğin 200 milyonBiraz ilerlesin turlar, ben anlarım kimin şampiyon olacağını, daha erken şimdi bir şey demek için
![]()
Bence yaz ayının şarkısı ResetBen dediysem kesin öyledir![]()
Çeyrek finale bile kalamaz o şarkıBence yaz ayının şarkısı ResetKafanızı resetleyin Krala saygı duyun ayoll
![]()
![]()
![]()
Onu ne kadar dinlendiğini görünce anlayacağız, senin gibi yaşlı teyzeler hariç pek dinleyen kalmamıştır artık Serdar'ı
Böyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok@dreamy Gülşen'den daha kötüsünü nasıl bulabildin ya bravo, ona yine 5-6 puan veriyordum, şimdi onu da bulamayacaksın![]()
Hala @MasacRE in sevdiği isimler diyorsun akıllanmıcan sen ayollBöyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok
Aklımda iki isim var biri daha eski kalıyor ama ikisi de @MasacRE ’nin seveceği isimlerBirinden diğer konuda bahsedilmiş zaten ama yayılmasın fazla.
![]()
Böyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok
Aklımda iki isim var biri daha eski kalıyor ama ikisi de @MasacRE ’nin seveceği isimlerBirinden diğer konuda bahsedilmiş zaten ama yayılmasın fazla.
![]()
Ohh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydir
Ben Serdar ile kayıtını yaptım @dreamy ın listede hala öyle duruyorOhh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydirDediğin gibi seveceğim isimlerse baltayı indirmem o zaman bakma sen bu hogathaya
![]()
Yeterince indirdin zaten senin yüzünden kaç parçaya bölündüm.Ohh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydirDediğin gibi seveceğim isimlerse baltayı indirmem o zaman bakma sen bu hogathaya
![]()
Ben Bully’ye saklıyorum onu. Olur da yazın foruma gelirse o alsın.
Zakkum - Hatıran Yeter
Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara
Bilal Sonses ft. Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek
Ece Seçkin - Dibine Dibine