2018 En Favori Şarkı 2018 | 1.Tur | F Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bence yaz ayının şarkısı Reset :A Kafanızı resetleyin Krala saygı duyun ayoll :A :A :A
Çeyrek finale bile kalamaz o şarkı :A Bu arada sizin diğer uyduruk şarkıcınızın klibi çıkmış, youtube'da gördüm az önce hadi iyisiniz :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Çeyrek finale bile kalamaz o şarkı :A Bu arada sizin diğer uyduruk şarkıcınızın klibi çıkmış, youtube'da gördüm az önce hadi iyisiniz :A

Yaz geldi :Z:Z:Z Ayy sonunda şu ecünnülerle düetleri bırakıp özüne dönmüş Serdar bey :A

@dreamy Serdar bey ile katılacak MS e şampiyon belli :A :A :A @Yiğitt @xemrexxx

• İlginç
Reactions: dreamy and Çiğdem
Yaz geldi :Z:Z:Z Ayy sonunda şu ecünnülerle düetleri bırakıp özüne dönmüş Serdar bey :A

@dreamy Serdar bey ile katılacak MS e şampiyon belli :A :A :A @Yiğitt @xemrexxx
@dreamy Gülşen'den daha kötüsünü nasıl bulabildin ya bravo, ona yine 5-6 puan veriyordum, şimdi onu da bulamayacaksın :A
Böyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok :F

Aklımda iki isim var biri daha eski kalıyor ama ikisi de @MasacRE ’nin seveceği isimler :A Birinden diğer konuda bahsedilmiş zaten ama yayılmasın fazla. :A

Aklımda iki isim var biri daha eski kalıyor ama ikisi de @MasacRE ’nin seveceği isimler :A Birinden diğer konuda bahsedilmiş zaten ama yayılmasın fazla. :A
Hala @MasacRE in sevdiği isimler diyorsun akıllanmıcan sen ayoll :A :A :A Tek @MasacRE iyi verir artık diyecemde o kütüğe belli olmaz diğer şarkıcılar falan der yine balta indirebilir kafana öyle kalırsın :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
ALEYNA BABA gerekeni yapacaktır.

68859

Hala @MasacRE in sevdiği isimler diyorsun akıllanmıcan sen ayoll :A :A :A Tek @MasacRE iyi verir artık diyecemde o kütüğe belli olmaz diğer şarkıcılar falan der yine balta indirebilir kafana öyle kalırsın :F :F :F
Ohh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydir :A Dediğin gibi seveceğim isimlerse baltayı indirmem o zaman bakma sen bu hogathaya :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
1.Tur bu akşam 21:50 de son bulacak , ve ikinci turlara geçilecek :Z:Z:Z

Zakkum - Hatıran Yeter
Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara
Bilal Sonses ft. Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek
Ece Seçkin - Dibine Dibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...