Sönük dediğin 200 milyon Biraz ilerlesin turlar, ben anlarım kimin şampiyon olacağını, daha erken şimdi bir şey demek için
Bence yaz ayının şarkısı Reset Kafanızı resetleyin Krala saygı duyun ayollBen dediysem kesin öyledir
Çeyrek finale bile kalamaz o şarkı Bu arada sizin diğer uyduruk şarkıcınızın klibi çıkmış, youtube'da gördüm az önce hadi iyisinizBence yaz ayının şarkısı Reset Kafanızı resetleyin Krala saygı duyun ayoll
Onu ne kadar dinlendiğini görünce anlayacağız, senin gibi yaşlı teyzeler hariç pek dinleyen kalmamıştır artık Serdar'ıBully ve @dreamy hatrına desteklemen lazım şimdiden yazın şarkısını çıkarmıs daha napsın adam
Böyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok@dreamy Gülşen'den daha kötüsünü nasıl bulabildin ya bravo, ona yine 5-6 puan veriyordum, şimdi onu da bulamayacaksın
Hala @MasacRE in sevdiği isimler diyorsun akıllanmıcan sen ayoll Tek @MasacRE iyi verir artık diyecemde o kütüğe belli olmaz diğer şarkıcılar falan der yine balta indirebilir kafana öyle kalırsınBöyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok
Aklımda iki isim var biri daha eski kalıyor ama ikisi de @MasacRE ’nin seveceği isimler Birinden diğer konuda bahsedilmiş zaten ama yayılmasın fazla.
Böyle bir şeyin olasılığı uzayın içinde yok
Aklımda iki isim var biri daha eski kalıyor ama ikisi de @MasacRE ’nin seveceği isimler Birinden diğer konuda bahsedilmiş zaten ama yayılmasın fazla.
Ohh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydir Dediğin gibi seveceğim isimlerse baltayı indirmem o zaman bakma sen bu hogathaya
Ben Serdar ile kayıtını yaptım @dreamy ın listede hala öyle duruyorOhh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydir Dediğin gibi seveceğim isimlerse baltayı indirmem o zaman bakma sen bu hogathaya
Yeterince indirdin zaten senin yüzünden kaç parçaya bölündüm.Ohh iyi rahatladım valla, Çiğdem kadar zevksiz değilmişsin en azından o da bir şeydir Dediğin gibi seveceğim isimlerse baltayı indirmem o zaman bakma sen bu hogathaya
Ben Bully’ye saklıyorum onu. Olur da yazın foruma gelirse o alsın.Ben Serdar ile kayıtını yaptım @dreamy ın listede hala öyle duruyor
Zakkum - Hatıran Yeter
Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara
Bilal Sonses ft. Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek
Ece Seçkin - Dibine Dibine