Öğlen öğlen hortladıysan internetin düzeldi demektir.
Bulluy oyları için geldim son gün sıkısma toplamayla diye @Tolstoyevski gözleri yolda bekliyormus ona selamı varÖğlen öğlen hortladıysan internetin düzeldi demektir.
Önce bir yapsınlarda öyle uygun zamanı ayarla tabiİkisi de çocukken severek dinlediğim ama artık tarz olarak veya başka açılardan dinlemediğim isimler. İlgimi çekmez ama bir şans verip dinlerim uygun bir zamanda. ??
Fotonda hala kedi yavrusu gibi çocuksun vlla tam zamanında çıkıyorBen ilk çıktı sandım sonra videoya bakınca anladım. ? Umarım şaşırtır beni malum çocukluk diyorum yani hiç uyuşmuyorum artık çocukluktan uzağım. ??
Karakterine geri döndürecez işte seni bu adamlara dua etKarakter olarak çok değiştim be Çiğdem ama Musti'nin yani Sandal'ın çocukken dinlediğim şarkıları hala aklıma gelince çocukken dinlediğim şevkle dinliyorum. O örnek sadece tabi ama Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Gülben Ergen vs. gibi dahasıni sayabiliriz. ??
Dinlemen yeter zaten ayoll al herif et demiyorumyaAma saydığım şarkıcıları var ya 12-13 yaşıma kadar dinliyordum işte. ? Neyse dinlerim bak o konuda sorunum yok asla dinlemem demem sonuçta bir döneme damgasını vurmuş isimler hepsi ama işte bakalım. ??
Sus korkutma çocuğu.Bulluy oyları için geldim son gün sıkısma toplamayla diye @Tolstoyevski gözleri yolda bekliyormus ona selamı var
Alıntılamışsın işte ikisini.
Benim de öyle hakkım olsa ben de iki şarkıya 1 puan düşük verirdim bu haftaZar zor oylayıp yine görevimizi yerine getirdik @kerem e oylarımı ilettim
Şimdi @ozgur2113 @dreamy @Tolstoyevski @bazinga @Yiğitt iki kişi gidecek ve iki kişi tam puan alamadı benden yanı tam puan alan üç kişi yarı final adaylarım oylarım geldinde görecez
Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalanBen ilk çıktı sandım sonra videoya bakınca anladım. ? Umarım şaşırtır beni malum çocukluk diyorum yani hiç uyuşmuyorum artık çocukluktan uzağım. ??
Resmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim.Eyüp sen şimdi forumda yenisin, çok tanımıyorsun bizleri. Sana çok önemli bir bilgi vereceğim bunu aklında tut. Bu gördüğün sincap arkadaş ile @xemrexxx in söylediklerine sakın inanma. Bu ikisinin 10 lafının 9'u yalanKırk yılda bir doğru bir şey söylerlerse ben haber veririm sana onu
@xemrexxx forumun en yüksek mesaj sayısına sahip ismi. Sen düşün artık eskiden nasıl bir çenesi olduğunu
Ben forum geneli için konuşuyorum, yarışmayla alakalı değil bu dediklerimResmen yarismadan kovma sebebi. Jüri baskanlarimiza hakaret bu. Hemen harekete gecmeliyim.
Ben şimdiden önlemini alıyorum. Bir kişinin daha kafasının yanlış fikirlerle dolmasına müsade edemem
Ohaa, kuru iftira sen degil miydin Mustafa Sandal'a ölüyorum diyen. ?Ben şimdiden önlemini alıyorum. Bir kişinin daha kafasının yanlış fikirlerle dolmasına müsade edemem
1 kez bile tam puan vermişliğim yokOhaa, kuru iftira sen degil miydin Mustafa Sandal'a ölüyorum diyen. ?
@Silinmiş Üye kendisi Snadala her hafta araliksiz tam puan veriyor üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?