Hahah doğru @xBUGRAx Gülben olmuş en çokta şeye güldüm @Maskeli Fedai yi nasıl korkuttu ayollO yolunu bulur baksana Gülben ile yarışmıyor sanki bizzat Gülben oluyor@xBUGRAx
Hahah doğru @xBUGRAx Gülben olmuş en çokta şeye güldüm @Maskeli Fedai yi nasıl korkuttu ayollO yolunu bulur baksana Gülben ile yarışmıyor sanki bizzat Gülben oluyor@xBUGRAx
Her zaman da finali gördüm sen hezimeti unutmamışsın ilk sezonunHer zaman yıktı canım kaç sezondur final göremiyorsun
Her zaman da finali gördüm sen hezimeti unutmamışsın ilk sezonun
7 sezon geçmesi hezimete uğradığın gerçeğini değiştirmeyecek o hep açık bir yara gibi kalacak içinde7 sezon geçti üstünden ne hezimeti
Son 4 sezondur final görmüyorsun devrin bitti senin yanlış lobilerdesin
Tamam ben ondan korkuyordum. Bildiğim iyi oldu.Aaa tabi ayoll Gülşen en sevdiği kadın şarkıcılardan @MasacRE- inGülşen yarışırkan o yoktu şimdi her hafta tam puan verir
Be Adamı kullanmıcan mıTamam ben ondan korkuyordum. Bildiğim iyi oldu.
7 sezon geçmesi hezimete uğradığın gerçeğini değiştirmeyecek o hep açık bir yara gibi kalacak içindeBenim devrim kolay kolay gitmez küllerimden hep daha iyi şekilde doğuyorum
O yazdığımla bu söylediğinin arasındaki anlam ilişkisini anlayan beri gelsinKul olduğunun farkındasın yani
Hayır.Be Adamı kullanmıcan mı
Aaa sen bu kafayla yine antiliğimi alacan anlasılanHayır.O kadar şarkısı var kadının gidip onu mu kullanayım? Of Of'u kullanacağım ama.
O yazdığımla bu söylediğinin arasındaki anlam ilişkisini anlayan beri gelsin
Ariana ile o süpriz kişiyi kast etmiştimSeçmek zorunda değilim buluyorsun istediğime istediğim oyu veririm
Kenan Gülşen Ariana Duman ve Sürpriz bir isim ilk sıralarda olur hep
Ariana ile o süpriz kişiyi kast etmiştimFinale çıksalar mesala hangisini seçecen kafayı yersin ayoll
@mrt-06 Akıllı hamle yaptı senin desteğini alarak hem gücünüzü birleştirme sözü vermiştiniz bana
Her an düşükte verebilirim diyorsunHangisinin final şarkısı iyiyse ona veririm yada foruma 1 hafta ara veririm
Neyse bi sinek vardı vızıltılı onu öldürdüm şimdi tamamen yeniyim başlıyoruz
@mrt-06 sana da başarılar şaka bir yana cidden beğendiğim bi isim ama garanti jüri değilim biraz oynaman lazım
Her an düşükte verebilirim diyorsunGerçi berbat puan verme yok bizde o bakımdan üyeler şanslı
1.Hafta konusunu açıp gidebilirim giderken oylama yine ben gelince başlayacak ama o konuda devam ederler şarkılarını paylaşırlar reklam yaparlar birazda orada oyalanırlar
Sen hiç bir şey edemezsin ayoll otur çadırında jurileri gözetleGüzel belki ben müdahale ederim darbenin ayak sesleri geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?