eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Şarkımı sana gönderip, arkama yaslanırım muhtemelen. Yine muhtemelen, Marsel İlhan olacağım. Destek vermelere vaktim olmaz yani.
Sen hele sonuç gecesini bir görde her gelen puanda nasıl stres olacan zaten elenecem mi elenmeyecem mi stresiyle sonuc tamamlanmadan geberirsin

Sen hele sonuç gecesini bir görde her gelen puanda nasıl stres olacan zaten elenecem mi elenmeyecem mi stresiyle sonuc tamamlanmadan geberirsin
Sonucunda para olsaydı eğer, işte o zaman strese girerdim. Öylesine girdim zaten yarışmaya.

Sonucunda para olsaydı eğer, işte o zaman strese girerdim. Öylesine girdim zaten yarışmaya.
Aaa para varmış gibi oluyorsun inan bana zaten 1.hafta sonuclarında anlıcaksın dediğimi

Hele seçtiğin şarkıcıyı seviyorsan insan ödül var gibi heyecanlanıyor senide inş 2.haftaya atarız

Aaa para varmış gibi oluyorsun inan bana zaten 1.hafta sonuclarında anlıcaksın dediğimi

Hele seçtiğin şarkıcıyı seviyorsan insan ödül var gibi heyecanlanıyor senide inş 2.haftaya atarız
Marsel İlhan olmaya geldim yarışmaya ama Mor ve Ötesi değerli.

Ozaman dediğim taktiği yapacaksın cnm iyi şarkıları topla her hafta amacın tur atlamak olsun ne kadar ilerlersen başarıdır
Şu anda kafamda 12 şarkı var kafadan. 12'si de "gözümde" çok iyi şarkı. "Hayırlısı" diyelim, hayırlısı olsun.

Yardımcı olursan, kopya çekmiş gibi olurum. Kafama göre yaparım bir şeyler.
Aaa sunucu olarak bir çok yarışmacıya yardımcı oluyorum şarkısını yollamadan fikrimi soruyorlar listelerine yardımcı oluyorum

Ayrıca konuda da yarışmacılara şu şarkıyla gelsem nasıl olur diye birbirinizede fikir soruyorsunuz
Herkes yardımcı oluyor birbirine

Hele yarışma başlasın da, bakalım. Sorarım belki. İlk şarkım belli bile ama hele o gün gelsin.