Mustiyi sen alsan aslında yeni şarkılarıyla şuan 15 haftanın hepsine güçlü çıkabiliyor senle listede yaparız şampiyon olur @denizz19 @sokak sanati ni çatlatırsın
Derdim Musti ile değil sonradan eklenmesi
Mustiyi sen alsan aslında yeni şarkılarıyla şuan 15 haftanın hepsine güçlü çıkabiliyor senle listede yaparız şampiyon olur @denizz19 @sokak sanati ni çatlatırsın
Yok Ciner satın almıştı ilk senesinde Gülben, Okan'ı falan doldurduydu kanala.
Aslında ısrar ederdimde ikili eleme olmaması için çok edemiyorum yoksa seni dinlememDerdim Musti ile değil sonradan eklenmesi
Aslında ısrar ederdimde ikili eleme olmaması için çok edemiyorum yoksa seni dinlemem
Ciner zaten iyice batırdı kaç yıldır 5. Kanala takılı kaldı Şov
İkili eleme yarışmacılar açısından da ugraştırıyor aslında o açıdan bu karar daha uygun bir karar..zaten katılmayı düşünmüyordum bu sezon tatil yapayımTşşk cnm ama katılım kapandı ikili eleme olmaması için böylesi daha iyi juride keyiflidir hem dertsiz olursun
Elenene yazık oluyordu biraz cnmİkili eleme yarışmacılar açısından da ugraştırıyor aslında o açıdan bu karar daha uygun bir karar..zaten katılmayı düşünmüyordum bu sezon tatil yapayım
Gülben'in ticari zekası.Yarışmada yapabilirim ben de inşallah.Marziye'de de şehirli ve köylü rolü arasında seçim yap demişler herkes şehirliyi seç demiş köylüyü seçip patlamış.
Marziye Ne?
Gülben kaç yıldır var Osmanlı hükümdarlığında falanda mi dizi çekti bu kadın
Tövbe tövbe neleri bulmuş😱 Kadir İnanır'la başrol olduğu ilk dizisi. TGRT'de 12 reyting almışlar.
Ben bile korktum bundan
Her şeyi biliyorum nasıl sahneye çıktığını, ilk sabah programı yapışını.Bu videoyu hatim ettim.
Yalnız şarkı yarışması bu
Şarkıları pazarlarken kullanıcam görürsünüz ilk hafta.
Bende Biraz Seren izliim nasıl mağdur olduklarını taktik alayım
Aaa yeni yarışmacılardan en atılımlısı @xBUGRAx çıktı diğer @Arslan Bey @kerem pasif kaldılarŞarkıları pazarlarken kullanıcam görürsünüz ilk hafta.
Oo şu zevksiz @mrt-06 ya bak sen şaşırttı beni 😱@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @hayret bi şey @GunesinOglu @-potterhead-
@mrt-06 Zülfü Livaneli değiştirip yeni şarkıcı aldı Seçimleri ana sayfada görebilirsiniz
@denizz19 @xBUGRAx Kıskandılar @mrt-06 ı iddialı görünceOo şu zevksiz @mrt-06 ya bak sen şaşırttı beni 😱
Ya biri gitmiş İrem Derici seçmiş, diğeri Gülben Ergen. Duman'ın herhangi bir şarkısının bir dizesi onların bütün şarkılarına bedel, ne anlar onlar sen bakma onlara @mrt-06@denizz19 @xBUGRAx Kıskandılar @mrt-06 ı iddialı görünce
Ama senle @sokak sanati ni kazandı sizi kazanmak daha önemliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?