Aaa boncuk dağıtma mesaime denk gelmişsindir o sıradaGerçekten güldürdün, şaka yapmıyorsun dimi
Of Of’tan bahsediyorum
Aaa boncuk dağıtma mesaime denk gelmişsindir o sıradaGerçekten güldürdün, şaka yapmıyorsun dimi
Of Of’tan bahsediyorum
Bu hafta yolcusun zaten cnm kafasına lamba şeyi geçirmiş kıçında don yok o ne öyle
Elenirsem de sağlık olsun ne diyeyim.Bu hafta yolcusun zaten cnm kafasına lamba şeyi geçirmiş kıçında don yok o ne öyle
Benim gibi olmaya başladı bu daGayet iyi bir şarkı, forum sever diye düşündüm. Sözleri çok orijinal.Bu haftadan sonra asıl şarlılar gelecek zaten, senin şarkın da var sırada.
Hahaha anladımBenim gibi olmaya başladı bu da
Kıymetlim ile açılışı yaptıkHahaha anladımSenin asıl şarkılar geldi mi yoksa hala yolda mı?
Vlla ben ilk defa duydum gördüm ama forum tuhaf belki 1.cide yapar ama benim eleme adayım şuan@xBUGRAx gözümü korkutuyor evet.
Nazar Değmesin’i kullandığıma pişmanım evet ama bu turlarda iş görür mü bilmiyorum. Bi An Gel ile aran nasıl bu aradaKıymetlim ile açılışı yaptık
Şu şarkıyı nasıl kullanmazsın
Yine 3 final puanı alırım inş.Bu hafta napacaksın bakalım Alamancı
Ve 3. oldu.Vlla ben ilk defa duydum gördüm ama forum tuhaf belki 1.cide yapar ama benim eleme adayım şuan
Gerçi Dan Dan da elenme adayımdı
Bi An Gel güzel şarkıydı dinlerdim tüm şarkılar gelsin şekillenir yine puanımNazar Değmesin’i kullandığıma pişmanım evet ama bu turlarda iş görür mü bilmiyorum. Bi An Gel ile aran nasıl bu arada
Aaa tam adamına güvenmişsinVe 3. oldu.Sana ve Müziğin Yolculuğu’na güvenip Of Of’u sonlara bıraktım onla eleniyormuşum bir de
Bu hafta da final puanı alayım da gör
İsimden senin şarkıyıda çıkaramadım bir dinlemem lazımBu hafta da final puanı alayım da gör
Sıla sevgin mi kabardı gece gece?Bi An Gel güzel şarkıydı dinlerdim tüm şarkılar gelsin şekillenir yine puanım
Bu meydanlar Sılayı özledi bu da dursun burda
Etkinliğinde o zaman baya iyi sonuç almış belge var elimde.Aaa tam adamına güvenmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?