Ben elenmem rahatımAaa şuan tek teselliniz bu zaten @denizz19 ileAma 40 yılın başı piyang vurmaz inş %50 e şansınız var gerçi hanginize vurursa
Ben elenmem rahatımAaa şuan tek teselliniz bu zaten @denizz19 ileAma 40 yılın başı piyang vurmaz inş %50 e şansınız var gerçi hanginize vurursa
Boyle dikkatlice inceledim. Adayları
Hayır şarkıma güveniyorum diyorum.Gözemi alamazsınız diyorsun
Şu konuşulan muhabbetlere bak normalde bu sohbeti bir kız için yapmamız lazımdıBazen ben neymişim böyle ya diyorum zaten
Bakalım gerçekten güvenilir miHayır şarkıma güveniyorum diyorum.
İrem'in olan destek biter böylelikle@Maskeli Fedai bu haftalık puanıma üzülebilirsin canım ama sen Denizine laf etmezsin. 🙄
İfşa etmene gerek yoktu. Sadece Gülşen'de olmadı bu. Gülben Ergen'de de olmuştu.@Arslan Bey Gülşene bayılmış sanırım 9 şarkıcı olarak oylamış Gülşene oy verip diğerleriyle aynı yerde olmasına kıyamamış@dreamy
İrem'in olan destek biter böylelikle
Seninde dürüstlük zamanlaman mükemmel@Maskeli Fedai bu haftalık puanıma üzülebilirsin canım ama sen Denizine laf etmezsin. 🙄
Onuda ifşa etmiştik @xBUGRAx ın yine başı tutmuştuİfşa etmene gerek yoktu. Sadece Gülşen'de olmadı bu. Gülben Ergen'de de olmuştu.
Özelden geri dönüş yapmıyorsun kaç zamandır kalbim kırıldıİrem'in olan destek biter böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?