eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Boru sesiyle şarkının içine etmiş bence hiç tarzı değil şarkının söyleniş tarzıda ortada Ebru ne alaka ayoll

@bazinga ı tutuyorum bu sefer
@Arslan Bey
Farklı tarz getirmiş işte kadın, şarkıyı daha hareketli yapmış, daha da güzel olmuş.

Sen tutuyorsan sıkıntı büyük.

Farklı tarz getirmiş işte kadın, şarkıyı daha hareketli yapmış, daha da güzel olmuş.

Sen tutuyorsan sıkıntı büyük.
Hahah orasıda var tabi

Bana şöyle geldi bir kadın düşün konusuyor ve erkek sesi çıkıyor ağzından vlla Ebru ile Kenan bu şarkıda bana bu etkiyi ettiler
Burada kız Kenan , Erkek Ebru oluyor

Hhaha mesala o adam benzer yorumla okumuş tarzı ama Ebru o boru sesiyle o ince pop şarkıya bulaşmamalıydı ikisi çok farklı şeyler
Mor ve Ötesi ile Pera'yı ayırt edemeyen Çiğdem, aynı Mor ve Ötesi olduğunu iddia edip üstüne laf üstüne laf bindirdiği gibi, burada da laf üstüne laf bindirip, inatlaşıyor.

Ebru Gündeşe de boru sesli dediysen sen müzikten anlamıyorsun iyice anladım git İsmail Türüt dinle

Oylarımı kullandım. Tamamına yakını güzel şarkılardı ama bir yerden Sonra kulak zevkimize göre oy veriyoruz ben de öyle yaptım. Artık mazur göreceğinizi düşünüyorum.

Arslan Bey haddini bildirmiş sana, bunun üstüne laf söylenmez
Mor ve Ötesi ile Pera'yı ayırt edemeyen Çiğdem, aynı Mor ve Ötesi olduğunu iddia edip üstüne laf üstüne laf bindirdiği gibi, burada da laf üstüne laf bindirip, inatlaşıyor.
Aaa kanıtı yok hala
Kanıt bulunana kadar katiller bile masumdur

Kütük bey Sena konusunda oda biliyor yaşadığını goy goy olsun diye yazıyor diyordu zaten hakkımda 8 bilmişti gerçekten beni tanıyor mu ne 😱 Perramıdır Piranamıdır ne haltsa farkına vardım bende ama bizim işimiz goy goy peki tamam desem 3 gündür bu sohbetler olmayacak
Kanıt bulunana kadar ben anlamam oraya Pera yazdırıcaksınız

Ebru Gündeşe de boru sesli dediysen sen müzikten anlamıyorsun iyice anladım git İsmail Türüt dinle
Bu şarkı için diyorum batırmış şarkıyı
Senin sesinden bile daha kalın kadının sesi
o şarkıyı utanmamış mı batırmaya gitsin Arabeskine devam etsin

Yarışmacılara müjde @Sherlock un pis oyları en son gelmeyecek , hemen savuşturucaksınız

İnsan sarrafıymışım demek ki
Sonradan goygoya vurdun ama başta onu Mor ve Ötesi sandın önemli olan o

İnsan sarrafıymışım demek ki
Sonradan goygoya vurdun ama başta onu Mor ve Ötesi sandın önemli olan o
İlk dinlediğimde sandım sonra foruma geldimde @Arslan Bey ikna etmişti ama ısrarla seni çağırdım konuya Senanında ölmedini biliyorduk tabi ama inat etmesek her iki sohbette günlerce konu olmayacak

Zaten hep diyoruz ciddiyet aramadan sadece gülüp geçin ecünnü mesajlarıda goy goy kimseye kinimiz tabikide yok abartılı mesajlar hep bilinçli yazılıyor günlerce sohbet ortamı doğuyor
@dreamy