- Reaksiyon puanı
- 59,518
- Puanı
- 1,060
Hahaha napim bu kadar zayıf gelmeseymiş o daSenden 1 puanı alıcağını anlamış Alamancı onun baş halfi S sonucta
Hahaha napim bu kadar zayıf gelmeseymiş o daSenden 1 puanı alıcağını anlamış Alamancı onun baş halfi S sonucta
Good bye @kerem buraya kadar gelmen de bir başarıydı, see you laterSertab Erener 😱 Beni eleyin diyor resmen
Sertab Erener 😱 Beni eleyin diyor resmen
Hhaha bir de baş halfi S mi diye sırıtıyor ayoll 1 puanı yesinde görsünHahaha napim bu kadar zayıf gelmeseymiş o da
@MayısKralı risk aldı ve elendi, çeyreği görürdü yoksa.Seni keklemişler onlar, Sertab daha önce 2 kez yarıştı, çeyreğin ötesine geçemedi, sen nasıl şampiyon olacan anlat bakalım
Fena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değil
Z, S ve G'yi hiç beğenmedim. G elenmesinde en çok Z'nin elenmesini istiyorum. Ama S elenecek.Fena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değilKenanla Yalın zaten sevmediklerim çıktı ama daha kötü 3 şarkı daha var listemde en kötüleri oydu bence sizin tahmin ettiğinizin yanında 2 tane daha ama büyük ihtimalle iyi sonuç alırlar benim zıttıma gidiyor forum@Bully @MasacRE-
Senin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorumFena değil şarkı ama daha önce dedim gibi bayıldığım bir Sertab şarkısıda değilKenanla Yalın zaten sevmediklerim çıktı ama daha kötü 3 şarkı daha var listemde en kötüleri oydu bence sizin tahmin ettiğinizin yanında 2 tane daha ama büyük ihtimalle iyi sonuç alırlar benim zıttıma gidiyor forum@Bully @MasacRE-
Son olarak onu dinliyordum çaktırmaBen de diyorum ne alaka o şarkıİçip içip foruma gelmenin zararları
@MayısKralı hep eleniyor zaten alıştık@MayısKralı risk aldı ve elendi, çeyreği görürdü yoksa.
@hayret bi şey de çeyrek finale kaldı zaten.
İyi sonuç alabilirSenin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorum
Senin listenin tam tersi sonuçlar çıkacak işte, Yalın’ımın seni çatlatmasını istiyorum
Yalın çok iyiydi bence, şarkıyı dinlerken Türkiye'deki anılarım aklıma gelince iki haneli puanı bastım.Aaa vlla neden 1 verdinde diyemez sana az önce yazdığından sonra
Bu sezonki çeyrekte de geçmişte kalan intikamımızı alıp Yalın'ı ben eleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?