Hahah Aaa bilinmedik şarkılarını seviyorlar demek bu hem iyi hem kötüKız geçen haftaki cidden en bilindik şarkılarındandı nasıl öyle oldu anlamadım 😱
Bundan sonra hep bilindik şarkılar var inşallah bu sefer de aynı şeyi yaşamamHahah Aaa bilinmedik şarkılarını seviyorlar demek bu hem iyi hem kötü
Birini daha çok seviyorsundur ama.
YanarımTabi ki Yanarım
Eleneceğim hissi veriyor. Zor Kadın gibi.YanarımHarununda en sevdiği 1.Sertab şarkısıdır bir yarışmada kullanıp başarılı sonucta almıstı zaten zirveye oynamıştı
Yalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçiAaa öyle zaten sayemizda daha babasına bile güvenmez sanırım
Bakalım özellikle Kenan ile Yalını merak ediyorum napacaklar
O kişi S ile başlıyor dimi?Yalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçi
O şarkıdan bir şey anlamadım zatenYalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçi
Ne gıcık şeysin. Zaten iki hafta üst üste kullanacağım. Pek bir değişiklik yok.Ben karışmam, yorum yok
Zor Kadın öyle güzel şarkı değil zaten 90lar etkinliğimde seçeneklere almadım bile Yanarım ile bir tutulmazEleneceğim hissi veriyor. Zor Kadın gibi.
Gıcık değil kütükNe gıcık şeysin. Zaten iki hafta üst üste kullanacağım. Pek bir değişiklik yok.
Tuhaf bir seçim olmuş cidden, sözler de anlaşılmıyor nolduğu belli değilO şarkıdan bir şey anlamadım zaten
Sen bu işi biliyorsun
Senden 1 puanı alıcağını anlamış Alamancı onun baş halfi S sonuctaO kişi S ile başlıyor dimi?
Yalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçi
O kişi S ile başlıyor dimi?
O şarkıdan bir şey anlamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?