Hahah Aaa bilinmedik şarkılarını seviyorlar demek bu hem iyi hem kötüKız geçen haftaki cidden en bilindik şarkılarındandı nasıl öyle oldu anlamadım 😱![]()
Bundan sonra hep bilindik şarkılar var inşallah bu sefer de aynı şeyi yaşamamHahah Aaa bilinmedik şarkılarını seviyorlar demek bu hem iyi hem kötü![]()
![]()
![]()
Birini daha çok seviyorsundur ama.![]()
YanarımTabi ki Yanarım![]()
Eleneceğim hissi veriyor. Zor Kadın gibi.YanarımHarununda en sevdiği 1.Sertab şarkısıdır bir yarışmada kullanıp başarılı sonucta almıstı zaten zirveye oynamıştı
![]()
Yalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçiAaa öyle zaten sayemizda daha babasına bile güvenmez sanırım![]()
![]()
Bakalım özellikle Kenan ile Yalını merak ediyorum napacaklar![]()
![]()
![]()
O kişi S ile başlıyor dimi?Yalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçi![]()
O şarkıdan bir şey anlamadım zatenYalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçi![]()
Ne gıcık şeysin. Zaten iki hafta üst üste kullanacağım. Pek bir değişiklik yok.Ben karışmam, yorum yok![]()
Zor Kadın öyle güzel şarkı değil zaten 90lar etkinliğimde seçeneklere almadım bile Yanarım ile bir tutulmazEleneceğim hissi veriyor. Zor Kadın gibi.![]()
Gıcık değil kütükNe gıcık şeysin. Zaten iki hafta üst üste kullanacağım. Pek bir değişiklik yok.![]()
Tuhaf bir seçim olmuş cidden, sözler de anlaşılmıyor nolduğu belli değilO şarkıdan bir şey anlamadım zaten![]()
![]()
![]()
Sen bu işi biliyorsun![]()
Senden 1 puanı alıcağını anlamış Alamancı onun baş halfi S sonuctaO kişi S ile başlıyor dimi?![]()
Yalın, üstleri zorlar bence bu şarkıyla, hafta da uygun. Kenan, bir kişi saolsun yırtabilir. Yoksa gidebilirdi ama hala gidebilir gerçi![]()
O kişi S ile başlıyor dimi?![]()
O şarkıdan bir şey anlamadım zaten![]()
![]()
![]()