@xBUGRAx İle zindanda bir şey yapıyorduk diyince bir an afalladım orada : F Neyseki @mrt-06 ın dizisi oldun u hatırlayınca tamam dedim
@xBUGRAx İle zindanda bir şey yapıyorduk diyince bir an afalladım orada : F Neyseki @mrt-06 ın dizisi oldun u hatırlayınca tamam dedim
Hahha sana ne dese haklıZaten kopuk ki kayışlarıKrize girmiştir melun, bana da özelden yazıklar olsun, seni dost bilmiştim demiş
Gerek yok be ncede ona 2-3 şarkısı dışında öyle her ahftaya kullanılıcak sağlam şarkıları yok
Sen bu hafta anladım kadarıyla bavulunu toplamışsın
Ben sonucunu bilmiyorum, herhalde yarıda bıraktım diziyi bakayım bir ara en iyisiBen de şok oldum okuyunca.Unutmuştum @MasacRE- unutmamış.Bir daha okumak istiyorum o sahneleri çok şey değişti üstüne.
Ben sonucunu bilmiyorum, herhalde yarıda bıraktım diziyi bakayım bir ara en iyisi
Neden sadece o sahneler kalmış aklında acabaBen de şok oldum okuyunca.Unutmuştum @MasacRE- unutmamış.Bir daha okumak istiyorum o sahneleri çok şey değişti üstüne.
İyi bir gözdağı oldu işte ona, şimdi paşa paşa gelecek sonuçlara her haftaHahha sana ne dese haklıSana güvenip yarışmacısını bırakıp gidiyor geldiğinde Bully 3 puan@xBUGRAx @MasacRE- @Maskeli Fedai
Ben seni beğenmeyince millet beğeniyor bakalım totem tutucakmı yineOylarımı kullanmaya başladımHadi hayırlısı
Bu haftadan umutluyumBen seni beğenmeyince millet beğeniyor bakalım totem tutucakmı yine
Aaa öyle zaten sayemizda daha babasına bile güvenmez sanırımİyi bir gözdağı oldu işte ona, şimdi paşa paşa gelecek sonuçlara her haftaYoksa puanlarına çökmeye devam ederim
Bu haftadan umutluyumGeçen haftayı unutturacam
Bende beğenmedim haftayı tabi içerinde sende varsın ayollAçıkçası 2-3 şarkı dışında pek beğenmedim bu haftayıYani benim açımdan kolay bir oylama oldu
Bir isim bu hafta resmen elenmek için gelmiş bence
Sen beğenmediysen o zaman diğerleri beğenirBende beğenmedim haftayı tabi içerinde sende varsın ayoll
2 ve 3.hafta şarkılarını duymamıştım puanamı ne oynadıSen beğenmediysen o zaman diğerleri beğenirBu totemi sevdim
Aaa yine kütük kütük oylamışsın ayoll benim dışımda kimse oy yollamanı istemiyor
İkiside
Kız geçen haftaki cidden en bilindik şarkılarındandı nasıl öyle oldu anlamadım 😱2 ve 3.hafta şarkılarını duymamıştım puanamı ne oynadıSon hafta şarkın en bilindikti aşşağılarda yer aldı tuhaf gerçekten ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?