Dur şimdi kötü kötü şarkılardan hangisi en kötüsü ona karar vermeye çalışıyorumValla ben tatilde olmama rağmen onlardan önce yollamışım, bu 2 üşengeç son güne bırakmaktan haz alıyorlar@Maskeli Fedai @MasacRE-
Senden puan almak için haftaya bile kullanabilirim dedin işte bundan ne anlam çıkarsaydımYok öyle başka şarkıya vereceğim puanı vermek, getireceğin şarkıya göre alırsın puanını
Keşke kudurtsaydın biraz dahaHhaha biraz daha şaka oldunu demeseydik o videodakı şarkıyla değilde videoda olan kişi moduna bürünüp yarışmayı ateşe verecekti az kalsın@Maskeli Fedai
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben yaBeni düşündün sanmıştım harcarsın falan dedin kıyamazsın verirsin dedim başka şarkıya da.
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben yaBence bundan büyük kıyak olamazAyrıca bu hafta da 1 almayacaksın yine daha kötüleri var, sana bunun müjdesini verebilirim@Çiğdem-
Normal juriler neysede @xemrexxx tam son dakıkada kullanıyor onun oyları puanları fazla oldu için sonuc açıklama anında puan durumuna geçmekte çok zorlanıyorum @sokak sanati resmen çalışkan ahmet kaldı bu Emrenin yanındaValla ben tatilde olmama rağmen onlardan önce yollamışım, bu 2 üşengeç son güne bırakmaktan haz alıyorlar@Maskeli Fedai @MasacRE-
@Maskeli Fedai de abayı yakmış, bu yüzden şarkına kayıtsız kalamayacaktır diye düşünüyorumBu hafta büyük sınavda ortaklığımız yaklaşsın artık oylarıma.@Maskeli Fedai
Hahah büyük finale kalırsanız Buly ile aranızda karar verin kim Yalınla finale çıkarsa Kaan kendi puanıyla sen kendi puanınla katılıcan dedim kayışları koptuKeşke kudurtsaydın biraz dahaBen bozuntuya vermemiştim
Gülbende alınmıştı herkes yarışanla yarısıyor ne var ayollO yüzden kendimi yeni sezona hazırlıyorum. Ama şarkıcım alınmış vazgeçtim.
Diğerlerini bilmem de ben hiç 1 vermemişimİyi bari.Selda'yı da ayarladık. @Arslan Bey kaldı sadece 1 verenlerden.@Çiğdem-
Kendini assolist sanıyor zaar @xemrexxxNormal juriler neysede @xemrexxx tam son dakıkada kullanıyor onun oyları puanları fazla oldu için sonuc açıklama anında puan durumuna geçmekte çok zorlanıyorum @sokak sanati resmen çalışkan ahmet kaldı bu Emrenin yanında
Şimdi puanlama yaparken önceki puanlamalarıma da baktım da, sana hiç 1 puan vermemişim ben yaBence bundan büyük kıyak olamazAyrıca bu hafta da 1 almayacaksın yine daha kötüleri var, sana bunun müjdesini verebilirim@Çiğdem-
Buğra elenirse yanın da senide götürücekti ama onu unutma bence kütük beyİyi bari.Selda'yı da ayarladık. @Arslan Bey kaldı sadece 1 verenlerden.@Çiğdem-
Gülbende alınmıştı herkes yarışanla yarısıyor ne var ayoll
Şuan sahibi yok önceden yarışıldı demek istedim
Aaa zaten ne zaman hayır gördük @xemrexxx denKendini assolist sanıyor zaar @xemrexxxSeni zor duruma düşürmek için bilerek de yapıyor olabilir, beklenir ondan
Zaten kopuk ki kayışlarıHahah büyük finale kalırsanız Buly ile aranızda karar verin kim Yalınla finale çıkarsa Kaan kendi puanıyla sen kendi puanınla katılıcan dedim kayışları koptu@Maskeli Fedai @MasacRE-
Gerek yok be ncede ona 2-3 şarkısı dışında öyle her ahftaya kullanılıcak sağlam şarkıları yokNil'in şarkıları herkese hitap etmiyor baktım kötü gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?