Maskeli Fedai
Favori Üye
Çabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelirRakiplerinin güçlü olmasıyla hiç alakası yok yani değil mi
Valla bana fark etmiyor, şarkı kulağıma nasıl gelirse ona göre puanımı veririmÇabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelir
Üye etkisi mutlaka oluyor olmalı yoksa normal şarkı etkinliğine döner üye almaya gerek yokValla bana fark etmiyor, şarkı kulağıma nasıl gelirse ona göre puanımı veririmAma millet etkileniyor baskılardan demek ki
İşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydalarıÜye etkisi mutlaka oluyor olmalı yoksa normal şarkı etkinliğine döner üye almaya gerek yokBurada ortak bunlar yanı siaya 2 verecek ama sen onu 4 yaptırabiliyorsan bu başarıdır
Aaa tabi zorlamayde değil ayoll o oy verenin şeyine kalmışİşte başkalarını etkiliyor olabilir ama beni etkilemiyor, kütüklüğün faydalarıBak mesela @xBUGRAx o kadar uğraşıyor çabalıyor ama yok yani ne yapsa boş, kendisini severim ama o şarkıcıya mümkün değil yüksek puan çıkmaz benden
Ne alakası varAaa öğrendikten sonra sahtekar
Yok ya onlara da acımazdım, ben yarışırken onlar da bana acımıyordu zatenAaa tabi zorlamayde değil ayoll o oy verenin şeyine kalmışSenin sevdiğin kimse yarışmıyor kı oyüzden duygusal kullanmıyorsun sıvacı arkadaşların yarışıcak kı anca öyle
Finale kalıp 1. olacağım. Forumun ilk Alman birincisi olacağım.Çeyreke çıksan yeter oralarda kullanıp atıyoruz
Ay kızzz ben de en az çeyrek finala gideyim sen de çatla.Çabalamakta önemli şarkıcıyı kendi haline bırakmıcan manyak @sokak sanati adam öldürüp gömüyordu @Ahmed kıçını devirmiş yattığı yerden puan gelecek bekle gelir
Genelde Ekim sonuna geliyordu Kasım başı ya da ama inş biraz erken gelir , sonucta erken gittiRahmetli ağaçkakan deyip duruyordu şarkıcımaAma puanları fena değildiSahi ne zaman gelecek bu herif ya Eylül oldu gelsin artık özledik
Hhaha Aaa hadi inş cnmAy kızzz ben de en az çeyrek finala gideyim sen de çatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?