Maskeli Fedai
Favori Üye
Veririm belkiSende iyi puan verirsen neden olmasın.
Veririm belkiSende iyi puan verirsen neden olmasın.
Yüksek puan ver Yalın'a da bir işe yaraYine altlı üstlü oluruz ne elenmesi.
İyi bu hafta bana yine düşük vereceğin kesin bende kendimi garantiye alim sana 3- 5 arası puan gelir fazlasını bekleme.Veririm belki( Vermedi)
Anlaşabiliriz senle niye kapıları kapattınİyi bu hafta bana yine düşük vereceğin kesin bende kendimi garantiye alim sana 3- 5 arası puan gelir fazlasını bekleme.
Keeeesssss
Son cümlen içimi rahatlattı gerçek hayatta da böyle rahatlatıcı mısın..Anlaşabiliriz senle niye kapıları kapattınBeni karşına alırsan alt sıralara mahkum olursun
Şarkın idare eder düşük vermem sana
Son kısımdan rahatsızım...Son cümlen içimi rahatlattı gerçek hayatta da böyle rahatlatıcı mısın..@xBUGRAx
Şarkımı seveceğini düşünüyorum ben.Üşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.
Aaa onu açıkladım 2015 de başlıyor müzik dinlemeye yanı son 4 yıldan ibaret bilgileri 2015-2016-2017-2018@MasacRE-
Yoo adam üniversite mezunu, lisan görmüş kültürlü bir yoldaşım.Dediklerine inanacağıma gerçekten inandın mı, ahahahahah.
Bak kimse inanmıyor sana Çiğdem, uğraşma boşuna
Sana müjde vereyim, puanın 1 değil.Ciddiyim senden bu sefer 1 2 3 gibi puanlar beklemiyorum 5, bi ihtimal üzeri puan.senden beklediğim yüksek puana bak lanet olsun.
Geçen haftaya göre herhangi bir beklentin olmasın.Şarkımı seveceğini düşünüyorum ben.
Hahha Aaa tamam kütük bey senin dediğin olsun sen bir kütüksünBak kimse inanmıyor sana Çiğdem, uğraşma boşunaKütüklüğü kendim kabul ettim, o da sana hediyem olsun ama yaş konusunda hiç şansın yok
Yine altlı üstlü oluruz ne elenmesi.
Keeeesssss
Millet sizin yavuklu kavgalarınızı dinlemek için gelmiyor buraya ayoll şarkı dinlemeye geliyorYüksek puan ver Yalın'a da bir işe yara
İyi hadi eğlen bakalım böyleHahha Aaa tamam kütük bey senin dediğin olsun sen bir kütüksünGönlün olsun zaten bu bir lakap değildi kalıptı@MEnes @Bully @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?