eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Final puanı alırım inş, çok iddialı bir şarkı bence. :Z

Bu hafta rahatım, en çok Yanarım'dan korkuyorum. :A
MS de kullanıldımı hatırlamıyorum ama 90lar etkinliği ve Harun Atacanın bir şarkı yarışmasında 3 yada 4 olmuştu yanı başarılı sonucları var en hit şarkılarından zaten :A

Yakışıklı olduğumu kabul ediyorum evet ama Serdar olduğumu söylediğimi hiç hatırlamıyorum. :A Goygoyu ise komik bu yüzden şimdilik ses etmiyorum. :A
Mesaj konusunda demiştin artık mesajlarda geri çekilicem Serdar olduğumda ortaya çıktığına göre planlarımı kurucam diye açık açık :A :A :A Çekirdeğinide ihmal etmeden :F

MS de kullanıldımı hatırlamıyorum ama 90lar etkinliği ve Harun Atacanın bir şarkı yarışmasında 3 yada 4 olmuştu yanı başarılı sonucları var en hit şarkılarından zaten :A
Eğer o şarkıyla elenirsem dazlak alman arkadaşlarımı programına salarım. :A

Mesaj konusunda demiştin artık mesajlarda geri çekilicem Serdar olduğumda ortaya çıktığına göre planlarımı kurucam diye açık açık :A :A :A Çekirdeğinide ihmal etmeden :F
Yoo o konudaki mesajım orda duruyor. Serdar olduğum açık açık ortaya çıktığına göre demedim 'Serdar gibi' arkadan oyun kurayım dedim. :A

Yoo o konudaki mesajım orda duruyor. Serdar olduğum açık açık ortaya çıktığına göre demedim 'Serdar gibi' arkadan oyun kurayım dedim. :A
Hahah Ezelin yaptı gibi maskeni düşrüdük işte ayoll hala kendini gizleme çabasındasın gerçi o adamın olayıda oydu :A :A :A

Bu hafta oy kullanmayacağım. Geçen haftadan daha kötü bir haftanın var olabileceğini pek düşünmemiştim. Hande Yener diğerlerinin arasından zorlanmadan sıyrılıyor. Oy vermek isterdim ama maalesef, bu sefer dayanabileceğimi sanmıyorum.

Bu hafta oy kullanmayacağım. Geçen haftadan daha kötü bir haftanın var olabileceğini pek düşünmemiştim. Hande Yener diğerlerinin arasından zorlanmadan sıyrılıyor. Oy vermek isterdim ama maalesef, bu sefer dayanabileceğimi sanmıyorum.
Bu haftayı ben bile beğenmedim :A :A :A Ama millet kaliteli oylarından mahrum kalırsa zırlamaya başlar Dark bey :A :A :A

Şarkıları da oyladım. İçinden 8 şarkıyı yorumladım, ki bu ilk 8 şarkı oluyor. Diğerlerine yorum yapmadım. Yine şaşırtıcı bir sıralama yaptım, bu kez daha bir şaşırtıcı. :)