Maskeli Fedai
Favori Üye
Veririm belkiSende iyi puan verirsen neden olmasın.![]()
Veririm belkiSende iyi puan verirsen neden olmasın.![]()
Yüksek puan ver Yalın'a da bir işe yaraYine altlı üstlü oluruz ne elenmesi.![]()
İyi bu hafta bana yine düşük vereceğin kesin bende kendimi garantiye alim sana 3- 5 arası puan gelir fazlasını bekleme.Veririm belki( Vermedi
)
Anlaşabiliriz senle niye kapıları kapattınİyi bu hafta bana yine düşük vereceğin kesin bende kendimi garantiye alim sana 3- 5 arası puan gelir fazlasını bekleme.![]()
Keeeesssss
Son cümlen içimi rahatlattı gerçek hayatta da böyle rahatlatıcı mısın..Anlaşabiliriz senle niye kapıları kapattınBeni karşına alırsan alt sıralara mahkum olursun
Şarkın idare eder düşük vermem sana![]()
Son kısımdan rahatsızım...Son cümlen içimi rahatlattı gerçek hayatta da böyle rahatlatıcı mısın..@xBUGRAx
Şarkımı seveceğini düşünüyorum ben.Üşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.![]()
Aaa onu açıkladım 2015 de başlıyor müzik dinlemeye yanı son 4 yıldan ibaret bilgileri 2015-2016-2017-2018![]()
![]()
@MasacRE-
Yoo adam üniversite mezunu, lisan görmüş kültürlü bir yoldaşım.Dediklerine inanacağıma gerçekten inandın mı, ahahahahah.
![]()
![]()
Bak kimse inanmıyor sana Çiğdem, uğraşma boşuna
Sana müjde vereyim, puanın 1 değil.Ciddiyim senden bu sefer 1 2 3 gibi puanlar beklemiyorum 5, bi ihtimal üzeri puan.senden beklediğim yüksek puana bak lanet olsun.
![]()
Geçen haftaya göre herhangi bir beklentin olmasın.Şarkımı seveceğini düşünüyorum ben.![]()
Hahha Aaa tamam kütük bey senin dediğin olsun sen bir kütüksünBak kimse inanmıyor sana Çiğdem, uğraşma boşunaKütüklüğü kendim kabul ettim, o da sana hediyem olsun ama yaş konusunda hiç şansın yok
![]()
Yine altlı üstlü oluruz ne elenmesi.![]()
Keeeesssss![]()
Millet sizin yavuklu kavgalarınızı dinlemek için gelmiyor buraya ayoll şarkı dinlemeye geliyorYüksek puan ver Yalın'a da bir işe yara![]()
İyi hadi eğlen bakalım böyleHahha Aaa tamam kütük bey senin dediğin olsun sen bir kütüksünGönlün olsun zaten bu bir lakap değildi kalıptı
![]()
![]()
@MEnes @Bully @Maskeli Fedai
![]()