Kenanın bu şarkısını ilk defa duydum tuhaf gerçektenBu saatte kulaklarımın kanamasını istemiyorum. Söylemeden geçemeyeceğim, Kenan Doğulu resmen elenmek için bu şarkıyla gelmiş.
Kenanın bu şarkısını ilk defa duydum tuhaf gerçektenBu saatte kulaklarımın kanamasını istemiyorum. Söylemeden geçemeyeceğim, Kenan Doğulu resmen elenmek için bu şarkıyla gelmiş.
Nerede ayoll youtubede mi![]()
Keşke şu haftayı görebilseydin gaza geldinBenim hiç öyle bir kaygım olmadı ki. Ben kişiye göre değil, şarkıya göre oy veriyorum.![]()
@DarkLegenD Kusuyorum falan diyordu şarkılara az önceEvet senin hesabında.. Oylama falan yarım kaldı görür görmez fenalaştım.![]()
Popçu olduğunu unutmuşum forumun. Üzerime gelme artık.Keşke şu haftayı görebilseydin gaza geldin![]()
![]()
![]()
Popçu olmayanlara destek ol sendePopçu olduğunu unutmuşum forumun. Üzerime gelme artık.![]()
İyi yaptın cnm sonra uğraşmak zorunda olmuyorsunuz tşşkOylarımı kullandım ne olur ne ne olmaz diye hemen göndereyim dedim ilk haftadan beri zorlanıyorum oy verirken yine zorlanarak oy verdim hak eden kazansın diyorum başarılar yarışmacılara![]()
Hhahaha Aaa cinsleri çekiyorum ayollBir adam yorum yazıp durmuş o atmıştır. Youtube'da da bulmuşsun delileri.![]()
İyi yaptın cnm sonra uğraşmak zorunda olmuyorsunuz tşşk![]()
Bu elenmedi mi halaBir adam yorum yazıp durmuş o atmıştır. Youtube'da da bulmuşsun delileri.![]()
Sende iyi puan verirsen neden olmasın.İyi oy kullanırsanTam puan mesela
![]()
Ciddiyim senden bu sefer 1 2 3 gibi puanlar beklemiyorum 5, bi ihtimal üzeri puan.Gerçi bir puan bir puandır ama sonuç olarak düşük puan.![]()
Benim şarkım nasıldı?Şarkıları dinlerken aniden kusabilirim ve bu benim için iyi olmaz. Kendi sağlığımı düşünmem lazım canım aa.