eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

2010 dan önceyle alakalı hiç bir şey bilmiyor :A :A :A @MasacRE-

Şimdi algıda @xemrexxx markadır :F Algı ve iftira onun işi ben gerçek şeyleri ifşa ediyorum :A :A :A
Şimdi bir kere 2010'dan önceki şeyleri bilmiyor diyerek çok büyük bir iddiada bulunuyorsun. :A Onu geçtim bir insan çocukluğundan genelde 4 veya 5 yaşından sonrasını hatırlar. Yani düşünüp düz bir Matematik hesabı yaparsak sadece 2010 ve sonrasını hatırlaması için en kötü 2005'te doğması lazım. :A

Tüm bunları geçtim bu adamın zevkleri var. Belki eski şeyler hoşuna gitmiyordur olamaz mı? :A Ya da hoşuna gitse de sen bilmiyorsundur, senin zevkinin olduğu şeylere rastlamıyordur, bunları gayet olası durumlar. :A

Şimdi bir kere 2010'dan önceki şeyleri bilmiyor diyerek çok büyük bir iddiada bulunuyorsun. :A Onu geçtim bir insan çocukluğundan genelde 4 veya 5 yaşından sonrasını hatırlar. Yani düşünüp düz bir Matematik hesabı yaparsak sadece 2010 ve sonrasını hatırlaması için en kötü 2005'te doğması lazım. :A

Tüm bunları geçtim bu adamın zevkleri var. Belki eski şeyler hoşuna gitmiyordur olamaz mı? :A Ya da hoşuna gitse de sen bilmiyorsundur, senin zevkinin olduğu şeylere rastlamıyordur, bunları gayet olası durumlar. :A
Aaa onu açıkladım 2015 de başlıyor müzik dinlemeye yanı son 4 yıldan ibaret bilgileri 2015-2016-2017-2018 :A :A :A @MasacRE-

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Oylama başladı kutularınıza şimdi gelecek kolay gelsin :Z:Z

Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Eylül Cuma
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
Yalın - Sonsuz Ol
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Sertab Erener - Aşk
Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
Hande Yener - Mor
Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Oylama başladı kutularınıza şimdi gelecek kolay gelsin :Z:Z

Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Eylül Cuma
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
Yalın - Sonsuz Ol
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Sertab Erener - Aşk
Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
Hande Yener - Mor
Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )

Hadi bakalım, bekliyorum kraliçem. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,293
Üyeler
8,487
Son Üye
alius