Bakalım napacak Yalın sende geldin başınaCan dostumla aramı bozamazsınız![]()
Beren nereden çıktı Bihteri diyoruz bizBeren konusunda üstüme oynama agresif olurum![]()
Beren nereden çıktı Bihteri diyoruz biz![]()
![]()
![]()
Şarkılarımızı dinleyince birazdan daha agrasif olacaksın şefimizBihter konusunda da çok agresifim![]()
Şarkılarımızı dinleyince birazdan daha agrasif olacaksın şefimiz![]()
![]()
![]()
Sevmedim haftayı gerçi ben sevmediysem sen bayılacaksındır şarkılara
Üşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.Oylama birazdan başlayacak benim ilk defa beğenmediğim bir hafta olduBu da şunu gösteriyor @DarkLegenD @Arslan Bey bu haftaya bayılacaklar
![]()
![]()
![]()
Sevmedim haftayı gerçi ben sevmediysem sen bayılacaksındır şarkılara![]()
![]()
![]()
Siz zevksiz olduğunuz için iyi şarkıları anlayamıyordunuz şimdi bu düşük şarkıları bayıla bayıla dinleyeceğinize eminimÜşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.![]()
Allah aşkına kullanma.Üşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.![]()
Sianın artık atılım yapması lazım sen bunu kullanmışmıydın öyle hatırlıyorum amaSia'nın şarkıya en yüksek puanı daha rahat vereceğim demekki![]()
Sianın artık atılım yapması lazım sen bunu kullanmışmıydın öyle hatırlıyorum ama![]()
Sen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.Allah aşkına kullanma.![]()
Sen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.![]()
Jurimizin oy verme hevesini kırmayalım lütfenAllah aşkına kullanma.![]()
Allah aşkına kullanma.![]()
Yalın'a oy kullanırsanız kutu kutu Cornetto veririm sizeSen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.![]()
Jurimizin oy verme hevesini kırmayalım lütfen![]()
![]()
![]()
Kullan diye demiştim zaten bu hafta baya iddialıyız puanlar lazım..Sen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.![]()
La değişik ben yarışmacıyım mecbur kullanıcam.Yalın'a oy kullanırsanız kutu kutu Cornetto veririm size![]()
İyi oy kullanırsanKullan diye demiştim zaten bu hafta baya iddialıyız puanlar lazım..![]()
La değişik ben yarışmacıyım mecbur kullanıcam.![]()