Aaa tüm şarkıları beğeniyor diye diye zevksiz @Arslan Bey @DarkLegenD @sokak sanati beni nazarladılar ayoll
Bu hafta şarkıları beğenmedim
@xemrexxx @Bully @xBUGRAx
Zaten hep ortalığı karıştırır, sonra da benim suçum yok diye kenara çekilirsinizHhahah sizin temsili sahneyi atıyorum işte kaç gündürYokluğumda yerimi aldın diyor evet sana kinlenmiş benim sucum yok
![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Mavi Boncuk’u paylaşamayacağım demek bu CumaAaa tüm şarkıları beğeniyor diye diye zevksiz @Arslan Bey @DarkLegenD @sokak sanati beni nazarladılar ayollBu hafta şarkıları beğenmedim
![]()
![]()
Favorilerim hayal kırıklığına uğrattı diğerlerine gün doğduMavi Boncuk’u paylaşamayacağım demek bu Cuma![]()
Demek ki seni hayal kırıklığına uğratanlar puan alacak, beğendiklerin de alt sıralara dizilecekFavorilerim hayal kırıklığına uğrattı diğerlerine gün doğdu![]()
![]()
![]()
Ayy Demetin Recabını yapıyorum zaten o iri yarı vucudu gulyabani gibi boyuyla birde siyahları giyinip siyahlı karanlık bir klipteDemek ki seni hayal kırıklığına uğratanlar puan alacak, beğendiklerin de alt sıralara dizilecek![]()
Al işteAskerdeyken nasıl izleyebilirim bir düşün
yani YouTube üzerinden sahne sahne baktım ama tamamını izleyemedim bir 11 bölüm var ama bu izlemeyeceğim anlamına gelir mi tabiki hayır
![]()
Aaa tüm şarkıları beğeniyor diye diye zevksiz @Arslan Bey @DarkLegenD @sokak sanati beni nazarladılar ayollBu hafta şarkıları beğenmedim
![]()
![]()
Aaa tüm şarkıları beğeniyor diye diye zevksiz @Arslan Bey @DarkLegenD @sokak sanati beni nazarladılar ayollBu hafta şarkıları beğenmedim
![]()
![]()
Canım ya hadi kullan eline koz geçmiş hayal dünyana yenilerini ekle sevin bu aralar üzgünsünYaa bırak son sezon dizi saçmaladı diye bıraktın demek ki sende![]()
Sana laf anlatacağıma deveye Hendek atlatmayı yeğlerim sennle nasıl iletişim kuruyor Ailen arkadaşların anlama kıtlığı var gibiYarıda bırakmış diziyi ve finali izlemiş![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai yine kıskanmış bizi![]()
Can dostumla aramı bozamazsınızHhaha Puanı senin aldığını görünce korktu![]()
![]()
![]()
Canım ya hadi kullan eline koz geçmiş hayal dünyana yenilerini ekle sevin bu aralar üzgünsün![]()
Finali izledim nanikAskerden gelince hemen izlemen lazımdı. Yazıklar olsun. Ben bile finali biraz izledim Songül ölüyor. Kızı büyüyor yamuk suratlı kocası ile sonra kızlar hapse giriyor çıkıyor hepsi bi düğünde buluşuyor. Öyle şeyler vardı. İzlemediysen iyi spoiler verdim sana![]()
Yetti senin şu algı oluşturmaların ama ha@MasacRE- 2010 da doğduğu için şuan 8 yaşında 2015 itibaren başlamış müzik dinlemeye son 4 yılı biliyor sadece![]()
![]()
![]()
İkimizin de ayağını kaydırmaya çalışıyor bu cadalozYetti senin şu algı oluşturmaların ama ha![]()
Safım diyor ama sinsi sinsi oyunlar peşinde, dikkatli olmak lazım bu oyunlara gelmeyelimİkimizin de ayağını kaydırmaya çalışıyor bu cadalozOyunları bozmalıyız
![]()
Yetti senin şu algı oluşturmaların ama ha![]()
Hhaha kütük olduğunu şuan sadece kabullendi @MEnes şahitİkimizin de ayağını kaydırmaya çalışıyor bu cadalozOyunları bozmalıyız
![]()