Aaa vlla ilk 2 sezonla alakası yoktu teyzeler kaçtı ve bence sende çok beğenmedin sevmediğin türdeki cıvık dizilere dönüşmüştü çünküFormat değişmedi ki sen değiştin![]()
Aaa vlla ilk 2 sezonla alakası yoktu teyzeler kaçtı ve bence sende çok beğenmedin sevmediğin türdeki cıvık dizilere dönüşmüştü çünküFormat değişmedi ki sen değiştin![]()
@Maskeli Fedai Napacağını merakla bekliyorum Yalını sana kaptırmak istemiyorsa yoksa onu kovar Yalını sana veririmHalkımız cevabını verecektir sunucu hanıma
Çiğdem’in sevmedikleri iyi gider genelde rahat ol Burak melunu
Kenan’ımin bu şarkısını biliyorum dinlerdim, bakacaz artık puanlarken![]()
Ben zaten 101 bölüm izleyebildim bir de final toplam 102 bölümAaa vlla ilk 2 sezonla alakası yoktu teyzeler kaçtı ve bence sende çok beğenmedin sevmediğin türdeki cıvık dizilere dönüşmüştü çünkü![]()
![]()
![]()
Ohaa son sezonu sende izlememişsin 😱😱😱Ben zaten 101 bölüm izleyebildim bir de final toplam 102 bölümYani hala izleyemediğim 11 bölüm var
Ve gayet keyif alıyordum
![]()
Sallama. Son sezon 89.bölümde başladı ve 3.sezondan 14 bölüm izledim. İzleyemediğim 11 bölüm var o da askerdeydim diye.Ohaa son sezonu sende izlememişsin 😱😱😱
Zaten kısa sürede bitti ayol toğlam kaç bölüm vardıkı yarısını izlememişsin son sezonu izlememiş bize şey ediyorSallama. Son sezon 89.bölümde başladı ve 3.sezondan 14 bölüm izledim. İzleyemediğim 11 bölüm var o da askerdeydim diye.![]()
Kız kafan mı güzel açıklıyorum sana işte. 2.sezon finali 88.bölümdü. 3.sezon açılışı ise 89.bölüm ve ben askere gidene kadar 101.bölüme kadar izledim ve 14 bölüm izlemişim işte 3.sezonda.Zaten kısa sürede bitti ayol toğlam kaç bölüm vardıkı yarısını izlememişsin son sezonu izlememiş bize şey ediyorAma seni çok iyi tanıyorum ben sezonun sana göre olmadından emindim senin eleştirdiğin bir dizi modundaydı teyzelerle birlikte kaçmışsınız finali bende izledim
![]()
![]()
![]()
11 Bölümde izlememişsin yarısını izlememişsinKız kafan mı güzel açıklıyorum sana işte. 2.sezon finali 88.bölümdü. 3.sezon açılışı ise 89.bölüm ve ben askere gidene kadar 101.bölüme kadar izledim ve 14 bölüm izlemişim işte 3.sezonda.![]()
Yalnız beni 100.bölüm için çağırdılar ben 101.bölüme kadar izledim ayrıca kalan bölümleri izleyemeyeceğim dönüşte tamamlarım demiştim biliyorlar askere gideceğimi11 Bölümde izlememişsin yarısını izlememişsin![]()
![]()
Utanmadınmı foto çektirken ben en azından yanlarına gidip gülerek foto çekmedim
![]()
![]()
![]()
Aaa bahane değil ayoll gelince izleyecektin son sezonu yarıda bırakmışsın bunu unutmamYalnız beni 100.bölüm için çağırdılar ben 101.bölüme kadar izledim ayrıca kalan bölümleri izleyemeyeceğim dönüşte tamamlarım demiştim biliyorlar askere gideceğimi![]()
Bırakmadım yalnız izlemedim henüz dedim bu izlemeyeceğim anlamına gelmiyo ben size boşuna mı KÇ daha bitmedi diyorum.Aaa bahane değil ayoll gelince izleyecektin son sezonu yarıda bırakmışsın bunu unutmam![]()
![]()
![]()
Bu hayatta cömert olursan kazanırsın, sen karışma benim işime![]()
Yalın konusunda Kaan melunundan rahatsızım@Maskeli Fedai Napacağını merakla bekliyorum Yalını sana kaptırmak istemiyorsa yoksa onu kovar Yalını sana veririm![]()
![]()
![]()
Bırakmadım yalnız izlemedim henüz dedim bu izlemeyeceğim anlamına gelmiyo ben size boşuna mı KÇ daha bitmedi diyorum.Bilerek izlemiyorum ki etkisi üstümden gitmesin
![]()
Al işteOha sen KÇ'nin her bölümünü izlemedin mi😱![]()
@Maskeli Fedai Napacağını merakla bekliyorum Yalını sana kaptırmak istemiyorsa yoksa onu kovar Yalını sana veririm![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai yine kıskanmış biziYalın konusunda Kaan melunundan rahatsızımSunucu cadısıyla beewber kumpas yapmayın adama
![]()
@Maskeli Fedai yine kıskanmış bizi![]()
Hhaha Puanı senin aldığını görünce korktuYalın konusunda Kaan melunundan rahatsızımSunucu cadısıyla beewber kumpas yapmayın adama
![]()
Al işteAskerdeyken nasıl izleyebilirim bir düşün
yani YouTube üzerinden sahne sahne baktım ama tamamını izleyemedim bir 11 bölüm var ama bu izlemeyeceğim anlamına gelir mi tabiki hayır
![]()
Yarıda bırakmış diziyi ve finali izlemişOha sen KÇ'nin her bölümünü izlemedin mi😱![]()
Hayır beni suçluyor bir de, @Çiğdem- bana sürpriz yaptı diyorum, sen bana kumpas kurdun diyorHhaha Puanı senin aldığını görünce korktu![]()
![]()
Hhahah sizin temsili sahneyi atıyorum işte kaç gündürHayır beni suçluyor bir de, @Çiğdem- bana sürpriz yaptı diyorum, sen bana kumpas kurdun diyorSanki Yalın’ı alacz elinden
Arkadaşlığımız bitme noktasına geldi konuda benim ismim yazdığı için![]()