eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Halkımız cevabını verecektir sunucu hanıma :A

Çiğdem’in sevmedikleri iyi gider genelde rahat ol Burak melunu :A

Kenan’ımin bu şarkısını biliyorum dinlerdim, bakacaz artık puanlarken :A
@Maskeli Fedai Napacağını merakla bekliyorum Yalını sana kaptırmak istemiyorsa yoksa onu kovar Yalını sana veririm :A :A :A

Sallama. Son sezon 89.bölümde başladı ve 3.sezondan 14 bölüm izledim. İzleyemediğim 11 bölüm var o da askerdeydim diye. :D
Zaten kısa sürede bitti ayol toğlam kaç bölüm vardıkı yarısını izlememişsin son sezonu izlememiş bize şey ediyor :A Ama seni çok iyi tanıyorum ben sezonun sana göre olmadından emindim senin eleştirdiğin bir dizi modundaydı teyzelerle birlikte kaçmışsınız finali bende izledim :A :A :A

Zaten kısa sürede bitti ayol toğlam kaç bölüm vardıkı yarısını izlememişsin son sezonu izlememiş bize şey ediyor :A Ama seni çok iyi tanıyorum ben sezonun sana göre olmadından emindim senin eleştirdiğin bir dizi modundaydı teyzelerle birlikte kaçmışsınız finali bende izledim :A :A :A
Kız kafan mı güzel açıklıyorum sana işte. 2.sezon finali 88.bölümdü. 3.sezon açılışı ise 89.bölüm ve ben askere gidene kadar 101.bölüme kadar izledim ve 14 bölüm izlemişim işte 3.sezonda. :D

Kız kafan mı güzel açıklıyorum sana işte. 2.sezon finali 88.bölümdü. 3.sezon açılışı ise 89.bölüm ve ben askere gidene kadar 101.bölüme kadar izledim ve 14 bölüm izlemişim işte 3.sezonda. :D
11 Bölümde izlememişsin yarısını izlememişsin :A :A :A Utanmadınmı foto çektirken ben en azından yanlarına gidip gülerek foto çekmedim :A :A :A

11 Bölümde izlememişsin yarısını izlememişsin :A :A :A Utanmadınmı foto çektirken ben en azından yanlarına gidip gülerek foto çekmedim :A :A :A
Yalnız beni 100.bölüm için çağırdılar ben 101.bölüme kadar izledim ayrıca kalan bölümleri izleyemeyeceğim dönüşte tamamlarım demiştim biliyorlar askere gideceğimi :A

Yalnız beni 100.bölüm için çağırdılar ben 101.bölüme kadar izledim ayrıca kalan bölümleri izleyemeyeceğim dönüşte tamamlarım demiştim biliyorlar askere gideceğimi :A
Aaa bahane değil ayoll gelince izleyecektin son sezonu yarıda bırakmışsın bunu unutmam :A :A :A

Hayır beni suçluyor bir de, @Çiğdem- bana sürpriz yaptı diyorum, sen bana kumpas kurdun diyor :A Sanki Yalın’ı alacz elinden :A

Arkadaşlığımız bitme noktasına geldi konuda benim ismim yazdığı için :A
Hhahah sizin temsili sahneyi atıyorum işte kaç gündür :F Yokluğumda yerimi aldın diyor evet sana kinlenmiş benim sucum yok :A :A :A @Maskeli Fedai