Gerçi bir puan bir puandır ama sonuç olarak düşük puan.Kullan diye demiştim zaten bu hafta baya iddialıyız puanlar lazım..
La değişik ben yarışmacıyım mecbur kullanıcam.
2010'da doğulur mu be, o ne öyle araba model yılı gibi.
Rakiplerin iddiasız gelmiş bence iyi sonuç alman lazımBu hafta çok düşeceğim gibi geliyor.
Senin algıların da cidden bitmiyor Çiko.
Rakiplerin iddiasız gelmiş bence iyi sonuç alman lazım
Şimdi bir kere 2010'dan önceki şeyleri bilmiyor diyerek çok büyük bir iddiada bulunuyorsun.
Gerçi benim zıttıma gidiyor forum elenmedeİnşallah pek geri dönüş alamadım da.
Aaa onu açıkladım 2015 de başlıyor müzik dinlemeye yanı son 4 yıldan ibaret bilgileri 2015-2016-2017-2018Şimdi bir kere 2010'dan önceki şeyleri bilmiyor diyerek çok büyük bir iddiada bulunuyorsun.Onu geçtim bir insan çocukluğundan genelde 4 veya 5 yaşından sonrasını hatırlar. Yani düşünüp düz bir Matematik hesabı yaparsak sadece 2010 ve sonrasını hatırlaması için en kötü 2005'te doğması lazım.
Tüm bunları geçtim bu adamın zevkleri var. Belki eski şeyler hoşuna gitmiyordur olamaz mı?Ya da hoşuna gitse de sen bilmiyorsundur, senin zevkinin olduğu şeylere rastlamıyordur, bunları gayet olası durumlar.
Hhahah sanada mantıklı gelmeye başladı değil miSenin açıklaman yetmez, bunu @MasacRE- yoldaşımın karşı tez üreterek savunması lazım.Onun söyleyeceklerini de dinlemek istiyorum.
Yoo adam üniversite mezunu, lisan görmüş kültürlü bir yoldaşım.Hhahah sanada mantıklı gelmeye başladı değil mi
8 yaşında olduna göre şuan ilk okul 1 i tamamlamış durumda kültürlüymüş evetYoo adam üniversite mezunu, lisan görmüş kültürlü bir yoldaşım.Dediklerine inanacağıma gerçekten inandın mı, ahahahahah.
Hadi bakalım, bekliyorum kraliçem.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylama başladı kutularınıza şimdi gelecek kolay gelsin
Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Eylül Cuma
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
Yalın - Sonsuz Ol
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Sertab Erener - Aşk
Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
Hande Yener - Mor
Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
Ahmet Kaya - Arka Mahalle ( 0.55 - 2.03 )
Başarılar bunuda atlatırsan gerisi düzlükHadi bakalım, bekliyorum kraliçem.
Fıkra komikmiş, evet ben güldüm.
Final puanı alırım inş, çok iddialı bir şarkı bence.Başarılar bunuda atlatırsan gerisi düzlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?