Bakalım napacak Yalın sende geldin başınaCan dostumla aramı bozamazsınız
Beren nereden çıktı Bihteri diyoruz bizBeren konusunda üstüme oynama agresif olurum
Beren nereden çıktı Bihteri diyoruz biz
Şarkılarımızı dinleyince birazdan daha agrasif olacaksın şefimizBihter konusunda da çok agresifim
Şarkılarımızı dinleyince birazdan daha agrasif olacaksın şefimiz
Sevmedim haftayı gerçi ben sevmediysem sen bayılacaksındır şarkılara
Üşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.Oylama birazdan başlayacak benim ilk defa beğenmediğim bir hafta olduBu da şunu gösteriyor @DarkLegenD @Arslan Bey bu haftaya bayılacaklar
Sevmedim haftayı gerçi ben sevmediysem sen bayılacaksındır şarkılara
Siz zevksiz olduğunuz için iyi şarkıları anlayamıyordunuz şimdi bu düşük şarkıları bayıla bayıla dinleyeceğinize eminimÜşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.
Allah aşkına kullanma.Üşenmezsem kullanırım. Bu hafta @denizz19 bile kullandıramaz oy, kullanmak istemezsem. Kendisine çok iyi oy vermeyebilirim.
Sianın artık atılım yapması lazım sen bunu kullanmışmıydın öyle hatırlıyorum amaSia'nın şarkıya en yüksek puanı daha rahat vereceğim demekki
Sianın artık atılım yapması lazım sen bunu kullanmışmıydın öyle hatırlıyorum ama
Sen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.Allah aşkına kullanma.
Sen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.
Jurimizin oy verme hevesini kırmayalım lütfenAllah aşkına kullanma.
Allah aşkına kullanma.
Yalın'a oy kullanırsanız kutu kutu Cornetto veririm sizeSen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.
Jurimizin oy verme hevesini kırmayalım lütfen
Kullan diye demiştim zaten bu hafta baya iddialıyız puanlar lazım..Sen dedin ya, kesinlikle kullanacağım.
La değişik ben yarışmacıyım mecbur kullanıcam.Yalın'a oy kullanırsanız kutu kutu Cornetto veririm size
İyi oy kullanırsanKullan diye demiştim zaten bu hafta baya iddialıyız puanlar lazım..
La değişik ben yarışmacıyım mecbur kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?