Çukurculardan düşük alıyor yükselirYanlış reklam stratejisi yaparak çocuğun sanatçısını eletme
Çukurculardan düşük alıyor yükselirYanlış reklam stratejisi yaparak çocuğun sanatçısını eletme
Neyse hatırlamak istemiyorum şu an, kınadım seni cadıcım. ssbu saydığım hepsine düşük verdim diye hatırlıyorumda birisine 1 vermiştim
Hhaha ezberimde olmayan bilmedim şarkıları tekrar dinliyor gibi oluyorum ama Yalının özellikle bu şarkıları hiç aklımdan çıkmıyorNeyse hatırlamak istemiyorum şu an, kınadım seni cadıcım. ss
Ki Sen sevilmez mi be@Bully Bilir Yalının nadirdir bir kaç şarkısını hiç sevmemKeyfi yolunda , sonsuz ol cumhuriyet ki cumhuriyete 1 vermişlimde vardıKİ Sen hiç hazetmediğim şarkıları
Ama bana yinede tam puan verirsi dimi?Şarkıyı şuan dinledim ve duydumListemde her hafta tam alanlar bu hafta istediğim gibi gelemediler @kerem @Maskeli Fedai sen
Hhaha bir sevip bir dövüyoruz @MasacRE- i
Cornetto tek tek dağıtılmalıFayda etmesi gerek İsmail’im
Tatilde bir sürü beleş Cornetto var, bol bol stok yaparım artık
Cimrilik yapma Maskeli melunu, Yalın için tatilde bile çalşıyoruzHalkımıza daha çok ikramlarda bulunmaya devam edeceğiz@Çiğdem-
Resmen kendi kendini karaladın, forumun en çok ses getiren Music Survivor organizasoyununu düzenleyen kişiyi ciddiye almayacağız demekHhaha bir sevip bir dövüyoruz @MasacRE- i
Bizim mesajlarımız ciddiyle alakası yok gelen cevaplara göre goy goy dağıtıyoruz
Sen @Maskeli Fedai @bazinga başınızın çaresine bakınAma bana yinede tam puan verirsi dimi?
Hhaha ezberimde olmayan bilmedim şarkıları tekrar dinliyor gibi oluyorum ama Yalının özellikle bu şarkıları hiç aklımdan çıkmıyor@Maskeli Fedai
@bazinga da bir şarkıyla gelmiş 20 yıldır Kenan dinliyorum şuan ilk defa duydum şarkıyı
Halkımız cevabını verecektir sunucu hanıma
Bu hayatta cömert olursan kazanırsın, sen karışma benim işimeCornetto tek tek dağıtılmalıSen gidip herkese koli koli yolluyorsun olmuyor
Aaa bunu hep diyorum cnm ve kesinlikle unutmayın ölüm kalım tecavüz mecavuz o tür konular olmadıkça yanı kısaca üyelerle sohbet ederken ciddiyetin c halfini bile aramayın hepsi goy goy ecünnüler konusuda öyle kim naparsa yapsın bize neResmen kendi kendini karaladın, forumun en çok ses getiren Music Survivor organizasoyununu düzenleyen kişiyi ciddiye almayacağız demek
Çukura başladığım dün forumu bırakırım .Bence Çukura başlayacaksın bu vesileyle
Bizle yorum yapamadıktan sonra ne tat alacaksınÇukura başladığım dün forumu bırakırım .
Senle tek ortak dizimiz KÇ idi onu da yarıda sattın zatenBizle yorum yapamadıktan sonra ne tat alacaksın
Kemalsiz Kç olmaz o başka bir şeydi videolarına arada bakıyordum öyle format değişkiliği dizieleri sevmiyorum Adı Efsane de öyle yaptıSenle tek ortak dizimiz KÇ idi onu da yarıda sattın zaten
Format değişmedi ki sen değiştinKemalsiz Kç olmaz o başka bir şeydi videolarına arada bakıyordum öyle format değişkiliği dizieleri sevmiyorum Adı Efsane de öyle yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?