Çukurculardan düşük alıyor yükselirYanlış reklam stratejisi yaparak çocuğun sanatçısını eletme![]()
Çukurculardan düşük alıyor yükselirYanlış reklam stratejisi yaparak çocuğun sanatçısını eletme![]()
Neyse hatırlamak istemiyorum şu an, kınadım seni cadıcım. ssbu saydığım hepsine düşük verdim diye hatırlıyorumda birisine 1 vermiştim![]()
Hhaha ezberimde olmayan bilmedim şarkıları tekrar dinliyor gibi oluyorum ama Yalının özellikle bu şarkıları hiç aklımdan çıkmıyorNeyse hatırlamak istemiyorum şu an, kınadım seni cadıcım. ss
Ki Sen sevilmez mi be@Bully Bilir Yalının nadirdir bir kaç şarkısını hiç sevmemKeyfi yolunda , sonsuz ol cumhuriyet ki cumhuriyete 1 vermişlimde vardı
Kİ Sen hiç hazetmediğim şarkıları
![]()
![]()
![]()
Ama bana yinede tam puan verirsi dimi?Şarkıyı şuan dinledim ve duydumListemde her hafta tam alanlar bu hafta istediğim gibi gelemediler @kerem @Maskeli Fedai sen
![]()
![]()
![]()
Hhaha bir sevip bir dövüyoruz @MasacRE- i
Cornetto tek tek dağıtılmalıFayda etmesi gerek İsmail’im
Tatilde bir sürü beleş Cornetto var, bol bol stok yaparım artık![]()
Cimrilik yapma Maskeli melunu, Yalın için tatilde bile çalşıyoruzHalkımıza daha çok ikramlarda bulunmaya devam edeceğiz
@Çiğdem-
Resmen kendi kendini karaladın, forumun en çok ses getiren Music Survivor organizasoyununu düzenleyen kişiyi ciddiye almayacağız demekHhaha bir sevip bir dövüyoruz @MasacRE- i![]()
![]()
Bizim mesajlarımız ciddiyle alakası yok gelen cevaplara göre goy goy dağıtıyoruz![]()
![]()
![]()
Sen @Maskeli Fedai @bazinga başınızın çaresine bakınAma bana yinede tam puan verirsi dimi?![]()
Hhaha ezberimde olmayan bilmedim şarkıları tekrar dinliyor gibi oluyorum ama Yalının özellikle bu şarkıları hiç aklımdan çıkmıyor![]()
![]()
@Maskeli Fedai
@bazinga da bir şarkıyla gelmiş 20 yıldır Kenan dinliyorum şuan ilk defa duydum şarkıyı![]()
Halkımız cevabını verecektir sunucu hanıma
Bu hayatta cömert olursan kazanırsın, sen karışma benim işimeCornetto tek tek dağıtılmalıSen gidip herkese koli koli yolluyorsun olmuyor
![]()
Aaa bunu hep diyorum cnm ve kesinlikle unutmayın ölüm kalım tecavüz mecavuz o tür konular olmadıkça yanı kısaca üyelerle sohbet ederken ciddiyetin c halfini bile aramayın hepsi goy goy ecünnüler konusuda öyle kim naparsa yapsın bize neResmen kendi kendini karaladın, forumun en çok ses getiren Music Survivor organizasoyununu düzenleyen kişiyi ciddiye almayacağız demek![]()
Çukura başladığım dün forumu bırakırım .Bence Çukura başlayacaksın bu vesileyle![]()
![]()
![]()
Bizle yorum yapamadıktan sonra ne tat alacaksınÇukura başladığım dün forumu bırakırım .![]()
Senle tek ortak dizimiz KÇ idi onu da yarıda sattın zatenBizle yorum yapamadıktan sonra ne tat alacaksın![]()
![]()
![]()
Kemalsiz Kç olmaz o başka bir şeydi videolarına arada bakıyordum öyle format değişkiliği dizieleri sevmiyorum Adı Efsane de öyle yaptıSenle tek ortak dizimiz KÇ idi onu da yarıda sattın zaten![]()
Format değişmedi ki sen değiştinKemalsiz Kç olmaz o başka bir şeydi videolarına arada bakıyordum öyle format değişkiliği dizieleri sevmiyorum Adı Efsane de öyle yaptı![]()