eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta

Neyse hatırlamak istemiyorum şu an, kınadım seni cadıcım. ss
Hhaha ezberimde olmayan bilmedim şarkıları tekrar dinliyor gibi oluyorum ama Yalının özellikle bu şarkıları hiç aklımdan çıkmıyor :A :A :A @Maskeli Fedai

@bazinga da bir şarkıyla gelmiş 20 yıldır Kenan dinliyorum şuan ilk defa duydum şarkıyı :F

Fayda etmesi gerek İsmail’im :A

Tatilde bir sürü beleş Cornetto var, bol bol stok yaparım artık :A

Cimrilik yapma Maskeli melunu, Yalın için tatilde bile çalşıyoruz :A Halkımıza daha çok ikramlarda bulunmaya devam edeceğiz :A @Çiğdem-
Cornetto tek tek dağıtılmalı :A Sen gidip herkese koli koli yolluyorsun olmuyor :A

Hhaha ezberimde olmayan bilmedim şarkıları tekrar dinliyor gibi oluyorum ama Yalının özellikle bu şarkıları hiç aklımdan çıkmıyor :A :A :A @Maskeli Fedai

@bazinga da bir şarkıyla gelmiş 20 yıldır Kenan dinliyorum şuan ilk defa duydum şarkıyı :F

Ki Sen sevilmez mi be :A @Bully Yalın'ın yaptığı en efsane şarkı olabilir :A
Halkımız cevabını verecektir sunucu hanıma :A

Çiğdem’in sevmedikleri iyi gider genelde rahat ol Burak melunu :A

Kenan’ımin bu şarkısını biliyorum dinlerdim, bakacaz artık puanlarken :A

Resmen kendi kendini karaladın, forumun en çok ses getiren Music Survivor organizasoyununu düzenleyen kişiyi ciddiye almayacağız demek :A
Aaa bunu hep diyorum cnm ve kesinlikle unutmayın ölüm kalım tecavüz mecavuz o tür konular olmadıkça yanı kısaca üyelerle sohbet ederken ciddiyetin c halfini bile aramayın hepsi goy goy ecünnüler konusuda öyle kim naparsa yapsın bize ne :F

Bizim amacımız forumu eğlendirmek mesajlarda kesinlikle ciddiyet aramayın zaten yeni yeüeler dışında herkes biliyordur bizi artık ama bu konuda sürekli hatırlatma yapmaktada fayda var :A @dreamy @MasacRE- @Arslan Bey @Bully @xemrexxx @serhatt