Hhaha daanamayıp kaçtımı gerçekten acabaDestere çileyi geçti uzaya kaçtı artık![]()
Bir gün bende kaçarım belki
Hhaha daanamayıp kaçtımı gerçekten acabaDestere çileyi geçti uzaya kaçtı artık![]()
Defol git yol paran bendenHhaha daanamayıp kaçtımı gerçekten acaba![]()
![]()
Bir gün bende kaçarım belki![]()
Aaa lafı açılmışkan niye eskisi gibi nal toplatmıyorsun bizeDefol git yol paran benden![]()
ZonkAaa lafı açılmışkan niye eskisi gibi nal toplatmıyorsun bize@Arslan Bey
Bir ara hafta sonu giriyordun tamam ama artık her gün burdasın senden sonra gerçekten bir tatsızlık oluştu forumda şu desterede gelince bir kendinizede gelin ayoll![]()
![]()
![]()
Eskisi gibi mesaj yaz diyorum ayoll
Forum halkımız gereken özeni gösterip beni zirveye taşıyacak yineŞarkıyı şuan dinledim ve duydumListemde her hafta tam alanlar bu hafta istediğim gibi gelemediler @kerem @Maskeli Fedai sen
![]()
![]()
![]()
Mesaj sayısına ulaşman için MusicSurvivor'u üst üste yapman gerekir. O yüzden aktif olmasına bile gerek yok. O tavşan gibi seke seke giderken, sen sincap gibi tünemişsin olduğun yere.Aaa lafı açılmışkan niye eskisi gibi nal toplatmıyorsun bize@Arslan Bey
Bir ara hafta sonu giriyordun tamam ama artık her gün burdasın senden sonra gerçekten bir tatsızlık oluştu forumda şu desterede gelince bir kendinizede gelin ayoll![]()
![]()
![]()
@Bully Bilir Yalının nadirdir bir kaç şarkısını hiç sevmemForum halkımız gereken özeni gösterip beni zirveye taşıyacak yine![]()
Aaa yok MS 2 yıla yakın yapmadım sanırım bu son yapıştan sonra büyük bir ara verdik gündüzleride girmedim halde 1 yıl 1000 mesaj sayılarından düşmedim haftalıkMesaj sayısına ulaşman için MusicSurvivor'u üst üste yapman gerekir. O yüzden aktif olmasına bile gerek yok. O tavşan gibi seke seke giderken, sen sincap gibi tünemişsin olduğun yere.![]()
Maskeli melunu bu hafta final puanı alamazsa Çiğdem’in tezi doğru demektir, keramet bendeymiş deriz o zamanAdam winner@Bully
Hayatim zirvedeyim be ugrasicamEskisi gibi mesaj yaz diyorum ayoll![]()
![]()
Rahmetliden sonra komedyenliğini almaya çalısıyorsun onun veliatı @DarkLegenD
Sen tekrar mesaja yoğunlaş![]()
Cumhuriyet’e değil de Keyfi Yolunda’ya sanırım öyle bi şey verdin. ss@Bully Bilir Yalının nadirdir bir kaç şarkısını hiç sevmemKeyfi yolunda , sonsuz ol cumhuriyet ki cumhuriyete 1 vermişlimde vardı
Kİ Sen hiç hazetmediğim şarkıları
![]()
![]()
![]()
bu saydığım hepsine düşük verdim diye hatırlıyorumda birisine 1 vermiştimCumhuriyet’e değil de Keyfi Yolunda’ya sanırım öyle bi şey verdin. ss
Hhaha o manada değil bee manyak
Yalın yine nereden geldi bu diyecekMaskeli melunu bu hafta final puanı alamazsa Çiğdem’in tezi doğru demektir, keramet bendeymiş deriz o zaman
Zalim, Sonsuz Ol ve Günaydın’la 2004’e damga vurmuştu Yalın, umarım efsanenin hakkı verilir![]()
Yanlış reklam stratejisi yaparak çocuğun sanatçısını eletmeDuygulandın mı![]()
![]()
![]()
Bakalım 30 adet Cornetto Toblerone fayda edecek mi?@Bully
Fayda etmesi gerek İsmail’imMasraflı olmayalım![]()