Unuttun Mu Beni listende var mı, yenilerden en sevdiğim.
Kızılderilere fark etmez Şefimiz kana kana içerÇay veririm de içine ne atarım?@sokak sanati
Bu haftaki şarkısı iyiydi ama.
Gördü artık içmez.
11 Şarkı kaldı ben sana yarın Gülbenin ben lsam hangi 11 şarkısını kullanırdım listesini yazıp atayım bakarsın listende olmayan şarkı olucak mı![]()
![]()
![]()
Aaa metin belgesine yapmıştım atmayı unutmuşumBekliyorum.![]()
Sana öyle geliyordur, fazla zamanı kalmadı yakında yolcuAaa metin belgesine yapmıştım atmayı unutmuşum![]()
Şimdi atacam özelden ve Gülben gerçekten iddialı oldunu gördüm![]()
![]()
@MasacRE- Seni Finalde görünce ortadan ikiye ayrılacak kütük bey baltaya gerek kalmadan
![]()
Liste çıkardım kupa geliyor en az final @xBUGRAxSana öyle geliyordur, fazla zamanı kalmadı yakında yolcu![]()
Tam puan verdiğin kişi seni yemeğe götürücekmiş ulaşım sorunu sıkıntı değilmişOylarımı kullandım hayırlı olsun şimdiden.
Recap yapmayı beceremeyen arkadaşıma buradan sevgiler selamlar. Bir daha Ki sefere elenmezsen bana gel.![]()
Bu hafta sürpriz biri tam puan aldı bakalımTam puan verdiğin kişi seni yemeğe götürücekmiş ulaşım sorunu sıkıntı değilmiş![]()
![]()
![]()
Hiçte sevmezsin aslında o üyeyiBu hafta sürpriz biri tam puan aldı bakalım![]()
Gülben Ergen finale çıksın forumu bırakırımListe çıkardım kupa geliyor en az final @xBUGRAxSende ortadan ikiye yarıl kütük bey kış ayıda geliyor yakacak lazım
![]()
![]()
![]()
Aynen pek haz etmiyorum kendisinden ama beni sevdiğim bir şeyle vurdu.Hiçte sevmezsin aslında o üyeyi![]()
![]()
![]()
Aaa o puanların ne şimdi baktımda son 3 tam üç olmalıydı 😱😱😱Gülben Ergen finale çıksın forumu bırakırımÇıkamazsa da sen bırakacaksın ama,bu şekilde birbirimizden kurtulalım, var mısın iddiaya
![]()