Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuzBu yüzden o konuda sana destek vermem mümkün değil.
![]()
Yine çok sıradan davrandın. Hiç yakışmadı. Veya yakıştı.
Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuzBu yüzden o konuda sana destek vermem mümkün değil.
![]()
Sertab ile ilk 10'a girmeyi başarı sayıyorsan sen boşuna yarışıyorsun zatenNe varmış şarkılarımda?İlk 3 hafta üçü de ilk 10'a girdi işte.
![]()
Alamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum@kerem
Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳
Aaa sen bu kütüğe bakma ayoll onun doğası böyle kütük kütük konuşması oyüzdenNe varmış şarkılarımda?İlk 3 hafta üçü de ilk 10'a girdi işte.
![]()
Oy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyorElenir umarım artık.@Maskeli Fedai
Sertab ile ilk 10'a girmeyi başarı sayıyorsan sen boşuna yarışıyorsun zaten![]()
En iyi şarkılarını ilk haftalar kullanacak değilim herhalde. Anlamıyor ki kütük.Aaa sen bu kütüğe bakma ayoll onun doğası böyle kütük kütük konuşması oyüzden![]()
![]()
![]()
Geçen haftaki şok 1'den sonra iyi geldi.Güzel şarkılar vardı bu hafta puanları yolladım. Karışık olarak İrem Sertab Gülben Gülşen Demet bayağı iyilerdi![]()
Geçen haftaki şok 1'den sonra iyi geldi.![]()
En iyi şarkılarını kullan diyen yok sana, ama Sertab Erener orta halli şarkılarıyla da final puanı almalıdır, alamıyorsan sorun sende o zamanEn iyi şarkılarını ilk haftalar kullanacak değilim herhalde. Anlamıyor ki kütük.![]()
Elenmek istiyorumOy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyor![]()
![]()
@Maskeli Fedai
KeesssYine çok sıradan davrandın. Hiç yakışmadı. Veya yakıştı.![]()
O zaman tam vermemişsindir umarım.Evet ama ben 1 verince 1.olmuştun, şimdi ters etki yaratmasın.![]()
Aman her hafta tuhaf ilerliyor sana göre de dişi AcunOy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyor![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Gökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsünAlamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum@kerem
Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳
Kimin ne puan verdiği umrumda değilGökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsün
Nazar boncuğu olsun der, önümüze bakarız, müttefikimizi 1 haftayla silecek değiliz.![]()
Sen bu kafayla çok yaşamazsın.Kimin ne puan verdiği umrumda değil![]()
Sal gitsin melunumMelunum salmışım![]()
Gökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsün
Nazar boncuğu olsun der, önümüze bakarız, müttefikimizi 1 haftayla silecek değiliz.![]()
Adamda ne hafıza var ya hiçbir şeyi unutmuyorKimin ne puan verdiği umrumda değil![]()