eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuz :) Bu yüzden o konuda sana destek vermem mümkün değil. :)

Yine çok sıradan davrandın. Hiç yakışmadı. Veya yakıştı.:):)

En iyi şarkılarını ilk haftalar kullanacak değilim herhalde. Anlamıyor ki kütük. :A
En iyi şarkılarını kullan diyen yok sana, ama Sertab Erener orta halli şarkılarıyla da final puanı almalıdır, alamıyorsan sorun sende o zaman :A

Oy yollamazsa tehrike var Yalının bu sezon ceza almayı göze alacak kadar henüz durumu yok zaten sonuclar yine bir tuhaf ilerliyor :A :A :A @Maskeli Fedai
Aman her hafta tuhaf ilerliyor sana göre de dişi Acun :A Geçen hafta 1 verdiğim elendi, muhtemelen bu hafta da aynısı olacak :A Sanki özellikle elenilmek için seçilmiş gibi şarkı :D

Yalın geçen haftaya göre yükselir de, ne kadar yükselir orasını bu akşam göreceğiz. :A

Alamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum :A @kerem

Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳
Gökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsün :A

Nazar boncuğu olsun der, önümüze bakarız, müttefikimizi 1 haftayla silecek değiliz. :A

Gökhan'ın bu şarkısına iyi vermiştin sen benim zamanımda, o zaman şimdi @Maskeli Fedai melunu düşünsün :A

Nazar boncuğu olsun der, önümüze bakarız, müttefikimizi 1 haftayla silecek değiliz. :A

Kimin ne puan verdiği umrumda değil :A
Adamda ne hafıza var ya hiçbir şeyi unutmuyor :A Evet Yalın'a düşük verdim :A Bu Cornettolardan vazgeç maskeli, geçen haftaki neyse de bunu hiç şarkı olarak ciddiye alamadım, aklıma reklam geliyor :A

Bak @kerem in ki de öyleydi mesela :A @Çiğdem-

Adamda ne hafıza var ya hiçbir şeyi unutmuyor :A Evet Yalın'a düşük verdim :A Bu Cornettolardan vazgeç maskeli, geçen haftaki neyse de bunu hiç şarkı olarak ciddiye alamadım, aklıma reklam geliyor :A

Bak @kerem in ki de öyleydi mesela :A @Çiğdem-

Sen istedin diye hemmen vazgeçiyorum :A @Bully