La forum da sevmiyor işte, her hafta orta sıralarda takılıyorsunSen istedin diye hemmen vazgeçiyorum@Bully
La forum da sevmiyor işte, her hafta orta sıralarda takılıyorsunSen istedin diye hemmen vazgeçiyorum@Bully
Maalesef, o da benim özel yeteneğim, iyi mi kötü mü orası tartışılır
Forumun zevki umrumda değilLa forum da sevmiyor işte, her hafta orta sıralarda takılıyorsun![]()
Valla bu şarkılar daha iyi benceMaalesef, o da benim özel yeteneğim, iyi mi kötü mü orası tartışılır
Ben, geçen haftaki şarkı dışında tüm Cornettolarla final puanı almıştımO yüzden ihtiyacımız var onlara, kitleye oynamamız gerekiyor
@sokak sanati şu güzelim şarkıdan nefret ediyor mesela, ben 2 kez kullandım sonuç alamadım. ss
Mesela bu şarkısı var, çok severim, yine sonuç alamadı. Cornetto'nun belli bir alıcısı var en azındanSadece reklam gözüyle de bakmamak lazım ayrıca, hepsi de harika şarkılar bence
![]()
İyi şarkıyla geldiğin zaman alırsın yüksek puanBana yüksek vermişsindir, biliyorum.![]()
İyi elen git o zaman bananeForumun zevki umrumda değil![]()
HayırlısıValla bu şarkılar daha iyi benceGeçen haftaki ile 10. olmuş, bu hafta da başarılı gideceğini sanmıyorum,forumun kitlesi değişti kaç yıl önceki sonuçların yine burada da aynı çıkmasını beklememek lazım
@Maskeli Fedai
Valla bu şarkılar daha iyi benceGeçen haftaki ile 10. olmuş, bu hafta da başarılı gideceğini sanmıyorum,forumun kitlesi değişti kaç yıl önceki sonuçların yine burada da aynı çıkmasını beklememek lazım
@Maskeli Fedai
Benim zamanımda daha çok ergen vardır belki deHayırlısı@Bully melunu kumpasa mi getiriyor nedir sürekli diyor final puanı aldım ama ortada hiçbir şey yok
![]()
Bu hafta final puanı alamazsın, ben söylerim sana alacağın zamanHayırlısı@Bully melunu kumpasa mi getiriyor nedir sürekli diyor final puanı aldım ama ortada hiçbir şey yok
![]()
Maalesef, o da benim özel yeteneğim, iyi mi kötü mü orası tartışılır
Ben, geçen haftaki şarkı dışında tüm Cornettolarla final puanı almıştımO yüzden ihtiyacımız var onlara, kitleye oynamamız gerekiyor
@sokak sanati şu güzelim şarkıdan nefret ediyor mesela, ben 2 kez kullandım sonuç alamadım. ss
Mesela bu şarkısı var, çok severim, yine sonuç alamadı. Cornetto'nun belli bir alıcısı var en azındanSadece reklam gözüyle de bakmamak lazım ayrıca, hepsi de harika şarkılar bence
![]()
( SöyleyemediBu hafta final puanı alamazsın, ben söylerim sana alacağın zaman![]()
Şefin bu haftaki oyları çok önemliÇok anlamsız bi şarkı. Umarım @Maskeli Fedai kullanmaz. Şefi karşına almak istiyorsa kullansın tabiii
(Çünkü final puanı alamadan elendi( Söyleyemedi)
İhtimal dahilinde(Çünkü final puanı alamadan elendi)
Sana yüksek vermişim. Senin üstte olman daha iyi bence@xBUGRAx @kerem ve recap cezası vermişim. Çok güzel şarkıları öyle bölüp birleştirerek saçma recaplar ile mahvetmişler. @bazinga 'da şarkıyı yarıda kesmiş. Onunda recap yeteneği yok. Düşürdüm bu üçünün puanları ama yine çift haneli rakamlar verdim.
![]()
Çiğdem yaptı ikimize de kesip biçmeyi sağolsun.Uçacaksın da nakaratlar hep tek müzik olacaktı yarısı recapın ama.
![]()