Yoo hepsi tam olarak hak ettiği yerdeAaa o puanların ne şimdi baktımda son 3 tam üç olmalıydı 😱😱😱
Son sıra hak ediyor ama 2 ile 3 puanın yanı yarın gecede sanırım kurtuluyoruz bu sefer kesin kesecekler seniYoo hepsi tam olarak hak ettiği yerde![]()
Aaa yok @Arslan Bey sanırım yollamıcak senden başkasını beğenmemiş senin için iyi ama katkısı olmadıktan sonra beğense ne
@Arslan Bey bir yollama var ya gerisini sen düşün .ssAaa yok @Arslan Bey sanırım yollamıcak senden başkasını beğenmemiş senin için iyi ama katkısı olmadıktan sonra beğense ne![]()
![]()
![]()
İşin başka boyutuda var diğer hafta düşük vermeye kullanırsa@Arslan Bey bir yollama var ya gerisini sen düşün .ss
Ben denge getiriyorum yarışmaya işte, gereğinden fazla şişirilen şarkıların puanını düşürüyorumSon sıra hak ediyor ama 2 ile 3 puanın yanı yarın gecede sanırım kurtuluyoruz bu sefer kesin kesecekler seni![]()
![]()
![]()
Ben yolladım işte oyumu ne yapacaksın @Arslan Bey i
Millet senin oy yollamanı istemiyor bir gün başım belaya girecek senin yüzündenBen denge getiriyorum yarışmaya işte, gereğinden fazla şişirilen şarkıların puanını düşürüyorum
Ben yolladım işte oyumu ne yapacaksın @Arslan Bey i![]()
Bu şarkıya da düşük verdiysen art niyet ararım.Ben denge getiriyorum yarışmaya işte, gereğinden fazla şişirilen şarkıların puanını düşürüyorum
Ben yolladım işte oyumu ne yapacaksın @Arslan Bey i![]()
Ne varmış bu şarkıda sıradan bir şarkı işteBu şarkıya da düşük verdiysen art niyet ararım.![]()
Alamancıyı beğendinmi elenecem diye korkuyorda az moral verNe varmış bu şarkıda sıradan bir şarkı işte![]()
Aman Ne halin varsa gör yatacam benNe varmış bu şarkıda sıradan bir şarkı işte![]()
Daha yeni dalga geçiyordun benle sıradan jüri diye, şimdi işine gelince mi değerli oldu oyumuz
Elenir umarım artık.Hhaha Aaa Hüseyin deme hazır güzel şarkıyla gelmişken yine oyunu düşürücen adamın![]()
![]()
@Bully @Maskeli Fedai
7 sene olmuş o şarkı çıkalı vay be, @Çiğdem- şom ağzını kapatıp elenmezsek olacak inşallahUnuttun Mu Beni listende var mı, yenilerden en sevdiğim.![]()
Ne varmış şarkılarımda?Alamancının suyu ısınıyor, şarkı seçimlerini hiç beğenmiyorum@kerem
Bu hafta birisine birazcık düşük bir puan vermiş olabilirim 😳