Senin beğenmeyeceğin bir şarkım daha var bence kesinGeçen hafta dışında 3 şarkın iyi
Senin beğenmeyeceğin bir şarkım daha var bence kesinGeçen hafta dışında 3 şarkın iyi
Sağol bir tanem.
Bazı isimler gözü kapalı 1 puan veriyor @kerem gibi. Ama tek tek tespit edecem gelecek hafta dönüyorum foruma üni işlerini de halledeyim. Defterler dürülecek tek tek.
@MasacRE- ve @bazinga iyi puanlarıyla şaşırıtıyorlar o zevksizliğe.
@Maskeli Fedai ve @xBUGRAx de defteri dürülecekler arasında....
@xemrexxx Yiğidim Aslanım şarkısını bilmeyerek zaten tamemen silindi gözümde. :S
Aramızı bozmaya çalışan ve aramıza fitnelik sokan bu arkadaşa puanlarda gününü gösterelim gardaşım @xBUGRAxAslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorumAma inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte
Aslında ikinizde karşı şarkıcıları seviyorsunuz öyle biliyorumAma inatçı keçi modunda davranıyorsunuz birbirinize sanırım birinizden iyi puan gelmeden diğeride vermiyor bu gidişle kakışa kakışa gidip 2 elemede birlikte
Sende bir yılanlık sinsilik sezdim dur bakacam gelince.😱 Ben iyi veriyorum önce diğerlerini dinledikçe aşağı iniyor çok indirmemeye çalışıyorum incele aşk olsun.
Karı koca bana düşmanlar. .ss
2017 ve 2018 i kullanmaSenin beğenmeyeceğin bir şarkım daha var bence kesin
Zülfü şu an yarışanların çoğundan iyi ama bir Duman değilİyi ki Dumandan vazgeçmişsin cnm@MasacRE-
Popçuların içinden farklı olarak güzel eserler dinlemekte iyi oluyor fenada gitmiyorsun Duman belki bu akdar iyi gitmezdi Sıralamaların gayet iyi geliyor
Kişiye değil şarkıya oy verelim lütfen eyy dinleyici diyelim o zaman2017 ve 2018 i kullanma
Kıymetlime iyi puan veririm ama millet Ceceliye baya doldu ters tepebilir
Sen de mesela şu an forumda olanlara binaen oldukça berbat bir üyesin ama hala yüzsüz şekilde buradasın kaybol gitZülfü şu an yarışanların çoğundan iyi ama bir Duman değil@mrt-06
Aramızı bozmaya çalışan ve aramıza fitnelik sokan bu arkadaşa puanlarda gününü gösterelim gardaşım @xBUGRAx
Aaa amacımda sizi birlik etmekdi zaten ayollMeşazını aldım.
Aa olur mu hiç öyle şey, ben gidersem kime böyle güzel beddualar edeceksinSen de mesela şu an forumda olanlara binaen oldukça berbat bir üyesin ama hala yüzsüz şekilde buradasın kaybol git
Normalde zirve oynardı ama forum halkı düetlerde birini sevmiyorsa kötü verebiliyor şuan Ceceliyi bulsalar asıp ipte boğuşurkan yakacaklar alttanKişiye değil şarkıya oy verelim lütfen eyy dinleyici diyelim o zamanKullancağım Kıymetlim şarkısını ya gelecek bölüm ya ondan sonraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?