Puan durumu hazır dğeildi şimdi hazırladım cnm geliyor ayy canım çıktı vllaKız saftirik nerde kaldı sonuçlar.ss @Çiğdem-
Puan durumu hazır dğeildi şimdi hazırladım cnm geliyor ayy canım çıktı vllaKız saftirik nerde kaldı sonuçlar.ss @Çiğdem-
Bu arada Magnum zinhar olmaz, duymamış olayım.. Cornetto seçmek zorundasın, yoksa bu ittifak biter..Vişneli Magnum isterim ucuza kaçma neticede @Çiğdem- i geberticez
Tabi ki biliyoruz böyle skandal insanlarla çalışmaları hata zaten Sektörde Gülben'in adı çıkmış, bir de anaokulunda genç dimağlara ahlaksızlık mı aşılasaydıBunu biliyor muydunuz?
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 yılında Gülben Ergen'in uygunsuz yaşamı nedeniyle Anaokulu Projesi MEB anlaşması feshedilmiştir.
Yararlı bilgilerim "Bunu Biliyor Muydunuz?" tagıyla devam edecek..Seren Serengil, Yeşim Salkım çivi çaktınız mı bir okula..
Antep fıstıklı olsun o zAmanBu arada Magnum zinhar olmaz, duymamış olayım.. Cornetto seçmek zorundasın, yoksa bu ittifak biter..
Beklediğim kişi gitti@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylamada bitti bende bittim Puan durumu ana sayfada
Pabucumun sultanı
Antep fıstıklı olsun o zAman