Biliyorum ondan zaten hayal kırıklığı dedim ya.Sen hala anlamadın mı ilk kötü puanım bu ve yorum yapma gereği duydum geçen haftalara bak 13den aşşağı yoktur
Biliyorum ondan zaten hayal kırıklığı dedim ya.Sen hala anlamadın mı ilk kötü puanım bu ve yorum yapma gereği duydum geçen haftalara bak 13den aşşağı yoktur
Bana hitap etmiyor bu şarkıları, haliyle düşük gelir. Zamanında dinlemişliğim de var ama şimdi hoşuma gitmiyor.Bu kadar düşük vermezsen gelecek ileri ki haftalarda.
Neyse 2 hafta sonra muhteşem puanını bekliyor olacağım.Ben sana en baştan demişitm "değiştirme" diye.
Hhaha @ozgur2113 dediği gibi bu saflıkla koltuğu kaptırırız yakında @Bully
Allahtan şefimiz var çok sağlam görünmesede @sokak sanati
MY'yi en iyi bilen adam, entrikanın kurdu olmuştur artık. Biz de işimize gelen ittifaklarda yer alırız tabii kiVişneli Magnum isterim ucuza kaçma neticede @Çiğdem- i geberticez
İyi o zaman sıkı bir hayranım hemde her güzel şarkıda iyi puanın garantidirBiliyorum ondan zaten hayal kırıklığı dedim ya.
Bana hitap etmiyor bu şarkıları, haliyle düşük gelir. Zamanında dinlemişliğim de var ama şimdi hoşuma gitmiyor.
İyice merak ettim öğrenmek de istemiyorum süpriz olsun bakalımSezen Aksu'nun yazdığı Gülben'in söylediği bir şarkıyı seçtim haftaya.
Burada olup, oy kullanmaya üşenmezsem, iyi puan gelir benden sana, rahat ol.Neyse 2 hafta sonra muhteşem puanını bekliyor olacağım.
@xBUGRAxBunu biliyor muydunuz?
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 yılında Gülben Ergen'in uygunsuz yaşamı nedeniyle Anaokulu Projesi MEB anlaşması feshedilmiştir.
Hahahah Bukeme yılan dilini uzatmayacaktı.
Eski günlerde hoşuma gidip gitmediğimi hatırlamıyorum bile, asıl hatırlayıp vereyim. Televizyonda çıkıyordu mesela, dinlemek zorunda kalıyordum.Eski günleri hatırlayıp ver. Sonlara sakladım o şarkıları devam etmem lazım.
Bunu biliyor muydunuz?
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 yılında Gülben Ergen'in uygunsuz yaşamı nedeniyle Anaokulu Projesi MEB anlaşması feshedilmiştir.
Gülşen'i sevdiğimi söylemiştim. Slow şarkılarla gel, hep bu şekilde puanlar alırsın benden.@Arslan Bey teşekkürler.