"Uçacaksın" dersen; Mike Tyson devreye girer, "kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım" sözü ortaya çıkar.
@Yiğitt oyları
14 Puan - Sezen Aksu
13 Puan - Selda Bağcan
12 Puan - Yalın
11 Puan - Kenan Doğulu
10 Puan - Zülfü Livaneli
9 Puan - Ahmet Kaya
8 Puan - Gülşen
7 Puan - Gülben Ergen
6 Puan - Demet Akalın
5 Puan - Hande Yener
4 Puan - Sertab Erener
3 Puan - Nazan Öncel
2 Puan - İrem Derici
1 Puan - Sia
Günün en güzel haberi
Subjektif oylar olmasına rağmen 6. olmuşum. Eğer herkes adaletli oy kullansa ilk 3'e girerdim ama sağlık olsun.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylamada bitti bende bittim Puan durumu ana sayfada
Gülben sayemde birinci olamadı oh canıma değsin
Uyuşuk ve sünepe demiştim yarım saat once;Aaa bu böyle olmayacak ayoll @xemrexxx @sokak sanati başkanlarda çalısıp oy açıklamada yardımcı olmaları lazım 1 yarışma için çok ağır sayıda oylar hele herkes yollasa sabaha biter sanırım @Bully @mrt-06
Tabiki Hayır 3.hafta oy kullanamadım o hafta ilk 3 te bulunuyordu Sertab ama bu hafta sıralama bu şekilde kaldı@turkuazz bana düşman mısın?
Ohhh çok sevindim.Subjektif oylar olmasına rağmen 6. olmuşum. Eğer herkes adaletli oy kullansa ilk 3'e girerdim ama sağlık olsun.
Aaa bu böyle olmayacak ayoll @xemrexxx @sokak sanati başkanlarda çalısıp oy açıklamada yardımcı olmaları lazım 1 yarışma için çok ağır sayıda oylar hele herkes yollasa sabaha biter sanırım @Bully @mrt-06
@ozgur2113 Yarışmayı yakacaktı son anda yollayıp onuda eksik yapıyorsunUyuşuk ve sünepe demiştim yarım saat once;
Kiz trafoya kedi mi kaçtı yoksa 😱Subjektif oylar olmasına rağmen 6. olmuşum. Eğer herkes adaletli oy kullansa ilk 3'e girerdim ama sağlık olsun.
Hhaha terledim ama tatlı yorgunlukSende hep şikayet ediyorsun. Yeni sunucu alacağım. Adaylar gelsin.