Tamam o zaman en meşhur şarkılarını seçip yollayayım sana Onları seçmek yok ama söz müOlur sen listeni yap yolla onları seçmem.
Tamam o zaman en meşhur şarkılarını seçip yollayayım sana Onları seçmek yok ama söz mü
İyi şarkılarla gelsen gereken puanları alırsın elbet Diğer konu da sunucunun yaptığı bir şey programına gerekli reytingi sağlamadığım için arkamdan kuyumu kazmaya çalıştı ama başarılı olamadı @Çiğdem-@Maskeli Fedai yi tebrik etmemek gerek, kendisi yüksek istiyor bana 4'ü layık görmüş @Çiğdem- 'de @Bully olarak yazmış zaten, yarışan kim belli değil, skandal
Tebrikler bebeler @xBUGRAx @bazinga
Sen kimseye şarkı önerme bence Seni dinlemeyip zirvede yer aldımTamam o zaman en meşhur şarkılarını seçip yollayayım sana Onları seçmek yok ama söz mü
Zevkim sana birkaç beden büyük gelir haklısın.Soranlardan biri @Aserat dı zaten. Onun zevkiyle kuyuya inilmez.
Yalnız benim dediklerimin tam zıttına ilerlerseniz de başarılı olursunuz Müzik zevkim forumla 180 derece zıt durumdaSen kimseye şarkı önerme bence Seni dinlemeyip zirvede yer aldım