10 Dakıka sonra puan durumu geliyor düzenlemeye bile zaman bulamadım
@Arslan Bey oyları
15 İrem Derici - Bensiz Yapamazsın
14 Selda Bağcan - Ayrılık
13 Gülşen - Her Gece
12 Gökhan Türkmen - Dön
11 Kenan Doğulu - Aşk Kokusu
10 Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber
9 Yalın - Benimki
8 Zülfü Livaneli - Güneş Topla Benim İçin
7 Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak
6 Hande Yener - Dön Bana
5 Nazan Öncel - Nazlı Ay
4 Sertab Erener - Kendime Yeni Bir Ben Lazım
3 Gülben Ergen - Uçacaksın
2 Demet Akalın - Koltuk
1 Sia - Alive
Ben artık Karadeniz erkeğiyim tepemin tasını arttırmayın.
Hhaha @ozgur2113 dediği gibi bu saflıkla koltuğu kaptırırız yakında @BullyKiz bu @Çiğdem- ne saf ayol yeniceriyi rüşvetle kendime bağladım ben beni onlarla öldürecek mis
10 Dakıka sonra puan durumu geliyor düzenlemeye bile zaman bulamadım
@Arslan Bey oyları
15 İrem Derici - Bensiz Yapamazsın
14 Selda Bağcan - Ayrılık
13 Gülşen - Her Gece
12 Gökhan Türkmen - Dön
11 Kenan Doğulu - Aşk Kokusu
10 Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber
9 Yalın - Benimki
8 Zülfü Livaneli - Güneş Topla Benim İçin
7 Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak
6 Hande Yener - Dön Bana
5 Nazan Öncel - Nazlı Ay
4 Sertab Erener - Kendime Yeni Bir Ben Lazım
3 Gülben Ergen - Uçacaksın
2 Demet Akalın - Koltuk
1 Sia - Alive
Sana da bir Asiye bulmalı o zamanBen artık Karadeniz erkeğiyim tepemin tasını arttırmayın.
Aşina olamadım valla
Kiz o bunaga güvenme kalpten gider oHhaha @ozgur2113 dediği gibi bu saflıkla koltuğu kaptırırız yakında @Bully
Allahtan şefimiz var çok sağlam görünmesede @sokak sanati
Arka Sokaklar mı yoksa
Genel olarak birbirimize düşük veriyoruz bunda tartışılcak bi durum yok bilerek yaptığımı ima ediyosun öyle bi durum olsa en başta Maskeliye her hafta düşük verirdim.İyi vermiştimden kastın? 6 puan verdin dige hatırlıyorum. Bu iyi mi sence? Ilk 2 hafta 7 puan verdim sana onu hiç görmeden stabildin diyorsun? Sen bana 1 puan bile verdin, ben sana 5-7 arası verdim, bu haftaya kadar. Bu haftaki şarkını hiç beğenmememe rağmen 2 puan verdim. Kim stabil tartışmayalım bence.
Fettah Can'ın, Oğuzhan Koç'un, Bora Duran'ın eseriyle gel, bu kadar şoka girme. Düetler ya da ne bileyim, bu isimlerin verdikleri şarkılar daha çok hoşuma gidiyor. Slow daha iyi.
Vişneli Magnum isterim ucuza kaçma neticede @Çiğdem- i geberticezİşte geçen hafta attığımız ittifak adımlarının meyvesi, çok teşekkür ediyoruz başkan @xemrexxx... Cornettolar en kısa sürede adresinde
Ben sana en baştan demişitm "değiştirme" diye.
Fettah Can'ın, Oğuzhan Koç'un, Bora Duran'ın eseriyle gel, bu kadar şoka girme. Düetler ya da ne bileyim, bu isimlerin verdikleri şarkılar daha çok hoşuma gidiyor. Slow daha iyi.