Arada sırada iyi puanlar gelir benden sana.Ben de ilk defa Demet’e yüksek vermiştim diğer haftalara göre Yakıştıramadım..... @Billy Kane
İşte geçen hafta attığımız ittifak adımlarının meyvesi, çok teşekkür ediyoruz başkan @xemrexxx... Cornettolar en kısa sürede adresinde
@xemrexxx Juri başkanı (Korişimiz) Oyları
yalın (asçet vidosu için ) 15
sezen aksu (cennet mahallesi pembenin dediği gibi yeter ki skorsuz olmasın aşk ) 14
gülben ergen 14
sertab erener 13
gökhan türkmen (işe yarar birkaç şarkısından biri ) 13
selda bağcan 12
Ahmet Kaya 11
demet akalın 10
kenan doğulu (iyi ama diğer şarkılar çok iyi) 10
hande yener (bir skandal daha.ss) 8
irem derici (en vasar şarkılarından biri bence klipteki oğlan @yatutarsa lık ) 8
zülfü livaneli (good bye amca) 8
gülşen 7
sia (geçen haftanın üstüne skandal.ss) 6
nazan öncel 6
Sürpriz bekleyin cnmİlk 3 hafta kötü gidince bu haftadan umudunu kesmiş demek ki, tam umudunu kestiğinde de zirve geldi, işte @Maskeli Fedai nin hayattaki şansı.
Yerini doldurdum işte ben, benim kontenjandan yararlanamaz mı
Finale mi saklıyorsun haftaya bay doğru geliyor demek ki etmiş 2 🙂
İyi vermiştimden kastın? 6 puan verdin dige hatırlıyorum. Bu iyi mi sence? Ilk 2 hafta 7 puan verdim sana onu hiç görmeden stabildin diyorsun? Sen bana 1 puan bile verdin, ben sana 5-7 arası verdim, bu haftaya kadar. Bu haftaki şarkını hiç beğenmememe rağmen 2 puan verdim. Kim stabil tartışmayalım bence.Senin gibi her hafta stabil değilim geçen hafta iyi vermiştim burdan gelme istersen. Maskeli'de her hafta bana 1 veriyor ama ben adama her hafta yüksek veriyorum.
Dengeleri değiştiren oylarıyla @Arslan Bey gelecek ve oylama bitecek
Ben düşmanı alıp koltuğa oturtmuşum niye sıkıntı var diyorum @xemrexxx @Bully
Şefimiz @sokak sanati uyuklarkan darbe olabilir
Sen hala anlamadın mı ilk kötü puanım bu ve yorum yapma gereği duydum geçen haftalara bak 13den aşşağı yokturVaay Gülşen hayranısın demek. İleriki haftalarda güzel puanlar gelir o zaman.