eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Sende alıştın bence yarışmaya mesmesoda senin gibi iyi şarkılarla başlasa iyi olurdu azıcık iddiasız gelince hemen tekmeyi atıyorlar
Ben canım ne isterse, anlık atıyorum. Hoşuma gitmesi şartıyla tabii. Şarkı tamamıyla beni benden alıyorsa genelde atıyorum.

Stratejik hareket edebilirdi. Kullanılacak bir sürü şarkısı varken geçen haftaki şarkı bence olmadı. Ayrıca bu benim fikrim bu kadar ters çıkmaya gerek yok

Stratejik hareket edebilirdi. Kullanılacak bir sürü şarkısı varken geçen haftaki şarkı bence olmadı. Ayrıca bu benim fikrim bu kadar ters çıkmaya gerek yok
Gitsem Diyorum ve Bu Yol Uzar ilk iki haftada elenmemek için -çıtayı çok düşürdüm, yoksa bu iki şarkı haftayı kurtamalık değil- gayet iyi seçimler. Sizler eğer "bu şarkı yetersizdi, daha iyisiyle gelmen gerekirdi" diyorsanız, kast etmek isteseniz de istemeniz de daha iyisi "Bulutlara Esir Olduk"tur. Forum zevksiz, bu kadar basit.

Gitsem Diyorum’a çok yüksek puan verdim. En sevdiğim şarkılarından biridir. Kimse ilk haftadan Bulutlara Esir Olduk kullansın demiyor zaten.

Ben canım ne isterse, anlık atıyorum. Hoşuma gitmesi şartıyla tabii. Şarkı tamamıyla beni benden alıyorsa genelde atıyorum.
Bakalım bu hafta napacaksın henüz oyları hesaplamaya başlamadım elenmeni istemem ilerlemeye devam edersin umarım