eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Yeni hafta hayırlı olsun herkes adına, özledik yarışmayı.
@Çiğdem- emeklerine sağlık şimdiden canım.

Aaa sen paylaşıyorsun diyemi beğenmiyorlar var bir tuhaflık ayoll

Aaa evet yeni haftamız hayırlı olsun @Maskeli Fedai yine nasıl bir hüsran yaşayacak bakalım final puansız geçirmeyen Yalın ile puan nedir onu bile bilemedi
Yalın bey, yeni sahibini yadırgadı biraz sadece, elbet uyum yakalayıp yükselişe geçmeye başlayacaklardır 1-2 hafta içinde
Hüsranlık bir durum yok şu an, mis gibi şarkılar gelecek

Benzetmeler olmamış.

Hahah gerçi sana serhat ve Alamancı ağzının payını vermiş ama başkan olarak yarışmadan haberin yok
@sokak sanati

Dişi Acun olarak herşeyi hesaplı bizde ayoll 2.hafta sonuclarında Cumartesi ne demişiz bak

-DUYURU -
Bayram sebebiyle bu sezonda ara veriyoruz . Hem herkesin işi oluyor hemde yine köye gidecez.
3.Hafta Cuma günü başlayacak .

Yalın bey, yeni sahibini yadırgadı biraz sadece, elbet uyum yakalayıp yükselişe geçmeye başlayacaklardır 1-2 hafta içinde
Hüsranlık bir durum yok şu an, mis gibi şarkılar gelecek
Aaa bu Tarkan ilede sanırım puanı az şekidle gidip Çeyrekte şutlanıyordu anılarımız canlanır mı bakalım
@Maskeli Fedai

Gülben'in bu albümünün yeri çok ayrıdır bende. Bizde kasedi vardı, yolculuklarda epey dinledik ailecek.
Kardeşim bebek sayılırdı, Uçacaksın'ı tek başına söylemek isterdi, ben de gıcık abi olarak şarkıya girip onu çıldırtırdım.
@Çiğdem- @dizi kolik

Kandıramazsın Beni de final turlarına bile saklanacak bir şarkıdır benim gözümde, ama forumun sağı solu belli olmuyor, bu yüzden iyi yapmışsın şimdi kullanmakla.
Umarım başarılı olursun.

Aaa daha tüm mesajlara bakmadım bu manyak fazla uçmuş 3.haftadan sankı Gülbenin bir sürü iyi alacak aşrkısı varmış gibi
@xBUGRAx

@dizi kolik Uçacaksınla elenmişti ama 9.haftalar artık çeyreke yakındı bence @xBUGRAx Uçacaksını kulansın bu hafta Kandıramazsın Benide elinde kalır

Seni yem etmem bacım o bücüre

Kışın epey dinledim. İrem'in zamanında sevdiğim bazı şarkılarından sıkılmışımdır ama bu şarkı yıllar sonra da keyifle dinleyeceğim, eskimeyecek şarkılardan.

Bay Doğru'yu kullanacaktım o da orta tempo bir de hareketli deneyeyim dedim.

KONU DÜN açılmış kız iyice bunadın aynı konuda kendi kendini yalanlıyon