Hay senin sanatsal yönüne çomak(ne olduğunu bilmiyorum) sokayım. Ben bile seni bu kadar övmüyorum.Birileri demiş öldü, şimdi söyleyin KRAL sanatsal oylarıyla geri döndü...
Aaa evet yeni haftamız hayırlı olsun @Maskeli Fedai yine nasıl bir hüsran yaşayacak bakalım final puansız geçirmeyen Yalın ile puan nedir onu bile bilemediYeni hafta hayırlı olsun herkes adına, özledik yarışmayı.@Çiğdem- emeklerine sağlık şimdiden canım.
Aaa sen paylaşıyorsun diyemi beğenmiyorlar var bir tuhaflık ayollKerem Bursin'i meşhur eden diziydi. Yanında da güzel gülüşlü Hande Doğandemir ve yine aynı güzel gülüşlünün sarışınından Yağmur Tanrısevsin vardı. Bir de şimdilerde koç yiğit rolü yapan İsmail Ege Şaşmaz. Emre Kınay gibi usta tiyatrocu da vardı, es geçmeyelim. Tabii ki bütün bunların şarkıyla alakası yok.
İyi bir şarkı seçtiğimi düşünüyorum. Konuda arada kaynayıp gitmiş gibi geldi. Neyse, önemli değil.
@kerem i sevindirin Alamanyalardan katılıyorResmen reklam yapıyorsun, nasıl şikeler dönüyor burada?
Yalın bey, yeni sahibini yadırgadı biraz sadece, elbet uyum yakalayıp yükselişe geçmeye başlayacaklardır 1-2 hafta içindeAaa evet yeni haftamız hayırlı olsun @Maskeli Fedai yine nasıl bir hüsran yaşayacak bakalım final puansız geçirmeyen Yalın ile puan nedir onu bile bilemedi
aaa resmen popülerliği düşen rte gibi konuyu açmış hemen @Çiğdem- :😱 ee tabi yıllardır tek rakibin lider vasfı olmayan kılışdar aman @vadikızı ydışimdi bahçeli dede ile aman @dizi kolik le anlaştın ama onun içinden akşener ayrıldı @Almila olduhaa bir de dış mihrakların desteklediği hdp @Dosi var özellikle alamanya yani @kerem destekliyor son olarak cadolozların arasına kökten bir değşimle @serhatt katıldı ama o temel dede gibi napsa olmuyor oy alamıyoruzun lafın sopası ilk defa cadolozlukta ciddi rakiplerin var hemen konuyu açmışsın ama senin rte gibi sıyrılma şansın yok yok olacaksın hogatha bunlar boşa çırpınışlar@mrt-06 @ozgur2113 @Bully @dreamy @MasacRE- @turkuazz @denizz19 @cookies @Ahmed @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozmoturk
Benzetmeler olmamış.
Hahah gerçi sana serhat ve Alamancı ağzının payını vermiş ama başkan olarak yarışmadan haberin yok@Çiğdem- i sana yedirmeyiz
Aaa bu Tarkan ilede sanırım puanı az şekidle gidip Çeyrekte şutlanıyordu anılarımız canlanır mı bakalımYalın bey, yeni sahibini yadırgadı biraz sadece, elbet uyum yakalayıp yükselişe geçmeye başlayacaklardır 1-2 hafta içindeHüsranlık bir durum yok şu an, mis gibi şarkılar gelecek
Gülben'in bu albümünün yeri çok ayrıdır bende. Bizde kasedi vardı, yolculuklarda epey dinledik ailecek.Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
Söz - Müzik: Yıldız Tilbe
(2004 - Seyhan Müzik)
Gülben Ergen'in Seyhan Müzik'ten çıkardığı, 600 bin satış rakamıyla 2004 yılının en çok satan 3. albümü olan 'Uçacaksın'ın 2. klip şarkısı 'Kandıramazsın Beni' ile bayramı uğurluyoruz.
Sözü ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkı Gülben Ergen'e 2004 Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'Yılın Arabesk - Fantezi Kadın Sanatçısı' ödülünü kazandırmıştı.
Gülben Ergen, ödülünü aldıktan sonra sahnede şarkısını söylerken seyirciler arasında oturan Yıldız Tilbe'nin yanına gidip teşekkür etmişti..
Ekli dosyayı görüntüle 61134
Recap: 2.54 - 3.56
Selam yalnızlık ben geldim...
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
Vites düşürmek yok demek, yine muhteşem.Bu haftaki şarkımız Kenan Doğulu'nun zamansız hitlerinden, her dönemin şarkılarından:
"Kandırdım"
Recap: 0.37-1.36
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @ozmoturk
Aaa daha tüm mesajlara bakmadım bu manyak fazla uçmuş 3.haftadan sankı Gülbenin bir sürü iyi alacak aşrkısı varmış gibiGülben'in bu albümünün yeri çok ayrıdır bende. Bizde kasedi vardı, yolculuklarda epey dinledik ailecek.Kardeşim bebek sayılırdı, Uçacaksın'ı tek başına söylemek isterdi, ben de gıcık abi olarak şarkıya girip onu çıldırtırdım.@Çiğdem- @dizi kolik
Kandıramazsın Beni de final turlarına bile saklanacak bir şarkıdır benim gözümde, ama forumun sağı solu belli olmuyor, bu yüzden iyi yapmışsın şimdi kullanmakla.Umarım başarılı olursun.
Seni yem etmem bacım o bücüreHahah gerçi sana serhat ve Alamancı ağzının payını vermiş ama başkan olarak yarışmadan haberin yok@sokak sanati
Dişi Acun olarak herşeyi hesaplı bizde ayoll 2.hafta sonuclarında Cumartesi ne demişiz bak
-DUYURU -
Bayram sebebiyle bu sezonda ara veriyoruz . Hem herkesin işi oluyor hemde yine köye gidecez.
3.Hafta Cuma günü başlayacak .
Kışın epey dinledim. İrem'in zamanında sevdiğim bazı şarkılarından sıkılmışımdır ama bu şarkı yıllar sonra da keyifle dinleyeceğim, eskimeyecek şarkılardan.Bu hafta çok anlamlı orta tempolu güzel bir şarkıyla geliyoruz. Şarkımız "Bazı Aşklar Yarım Kalmalı" olacak. Umarım beğenirsiniz. Herkese bol şans.
@xBUGRAx @Çiğdem- @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu
Yarıyı görsün artık bi zahmet, insan hiç mi kendini geliştirmez.Aaa bu Tarkan ilede sanırım puanı az şekidle gidip Çeyrekte şutlanıyordu anılarımız canlanır mı bakalım@Maskeli Fedai
Gülben'in bu albümünün yeri çok ayrıdır bende. Bizde kasedi vardı, yolculuklarda epey dinledik ailecek.Kardeşim bebek sayılırdı, Uçacaksın'ı tek başına söylemek isterdi, ben de gıcık abi olarak şarkıya girip onu çıldırtırdım.@Çiğdem- @dizi kolik
Kandıramazsın Beni de final turlarına bile saklanacak bir şarkıdır benim gözümde, ama forumun sağı solu belli olmuyor, bu yüzden iyi yapmışsın şimdi kullanmakla.Umarım başarılı olursun.
Aaa daha tüm mesajlara bakmadım bu manyak fazla uçmuş 3.haftadan sankı Gülbenin bir sürü iyi alacak aşrkısı varmış gibi@xBUGRAx
@dizi kolik Uçacaksınla elenmişti ama 9.haftalar artık çeyreke yakındı bence @xBUGRAx Uçacaksını kulansın bu hafta Kandıramazsın Benide elinde kalır
Çeyrekten önceki hafta elenecek gibi hissediyorum nedense umarım sen gitmiş olursunda görmezsinYarıyı görsün artık bi zahmet, insan hiç mi kendini geliştirmez.Yalın'da o potansiyel mevcut, göremezse sıkıntı @Maskeli Fedai melununda demektir.
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 26 Ağustos Pazar 17:00
Herkese Bayram arasından sonra merhabalar@Doğu da juri olarak aramıza katıldı
Elenen Yarışmacılar
1.Haftada 5.sezon finalisti @MayısKralı Ariana Grande veda ettik
2.Haftada MS de ilk defa yarışan şarkıcı Oğuzhan Koç @mesmeso61 veda ettik
Final Puanı Alanlar
@ozmoturk Sezen Aksu 5 Puan
@Arslan Bey Mor ve Ötesi 3 Puan
@ozgur2113 Ahmet Kaya 2 Puan
@dreamy Gülşen 1 Puan
@batuhankaralar Selda Bağcan 1 Puan
-Kurallar-
18 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürücek , bu sezon 12 ve 13 haftalar 2 eleme yapılacak.
Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak
Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta, 2 şer gün olacak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inecek
Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar
-Yarışmacılar-
@ozgur2113 Ahmet Kaya
@mrt-06 Zülfü Livaneli
@Yiğitt Gökhan Türkmen
@Maskeli Fedai Yalın
@dreamy Gülşen
@Billy Kane Demet Akalın
@xBUGRAx Gülben Ergen
@denizz19 İrem Derici
@bazinga Kenan Doğulu
@ozmoturk Sezen Aksu
@batuhankaralar Selda Bağcan
@kerem Sertab Erener
@-potterhead- Nazan Öncel
@Arslan Bey Mor ve Ötesi
@Ahmed Sia
@tolgab Hande Yener
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
Korişimiz @xemrexxx
-Juriler-
@Bully
@serhatt
@MEnes
@Aserat
@turkuazz
@MasacRE-
@vadikızı
@YıldırıM
@Felon
@cookies
@DarkLegenD
@BesaleT
@dizi kolik
@Sherlock
@HachiKo
@MayısKralı
@mesmeso61
@Doğu
Sunucular : Yaz ayının iddialı dizisi Nefes Nefese önemli oyuncuları bu hafta sonuçları sunacak
Uğur Yücel
Şükrü Özyıldız
KONU DÜN açılmış kız iyice bunadın aynı konuda kendi kendini yalanlıyonHahah gerçi sana serhat ve Alamancı ağzının payını vermiş ama başkan olarak yarışmadan haberin yok@sokak sanati
Dişi Acun olarak herşeyi hesaplı bizde ayoll 2.hafta sonuclarında Cumartesi ne demişiz bak
-DUYURU -
Bayram sebebiyle bu sezonda ara veriyoruz . Hem herkesin işi oluyor hemde yine köye gidecez.
3.Hafta Cuma günü başlayacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?