eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Yeni hafta hayırlı olsun herkes adına, özledik yarışmayı. :D @Çiğdem- emeklerine sağlık şimdiden canım. :bhr: :Z

Kerem Bursin'i meşhur eden diziydi. Yanında da güzel gülüşlü Hande Doğandemir ve yine aynı güzel gülüşlünün sarışınından Yağmur Tanrısevsin vardı. Bir de şimdilerde koç yiğit rolü yapan İsmail Ege Şaşmaz. Emre Kınay gibi usta tiyatrocu da vardı, es geçmeyelim. Tabii ki bütün bunların şarkıyla alakası yok. :D

İyi bir şarkı seçtiğimi düşünüyorum. Konuda arada kaynayıp gitmiş gibi geldi. Neyse, önemli değil. :)
Aaa sen paylaşıyorsun diyemi beğenmiyorlar var bir tuhaflık ayoll :A :A :A

Aaa evet yeni haftamız hayırlı olsun @Maskeli Fedai yine nasıl bir hüsran yaşayacak bakalım final puansız geçirmeyen Yalın ile puan nedir onu bile bilemedi :A :A :A
Yalın bey, yeni sahibini yadırgadı biraz sadece, elbet uyum yakalayıp yükselişe geçmeye başlayacaklardır 1-2 hafta içinde :A Hüsranlık bir durum yok şu an, mis gibi şarkılar gelecek :A

aaa resmen popülerliği düşen rte gibi konuyu açmış hemen @Çiğdem- :😱 ee tabi yıllardır tek rakibin lider vasfı olmayan kılışdar aman @vadikızı ydı :X şimdi bahçeli dede ile aman @dizi kolik le anlaştın ama onun içinden akşener ayrıldı @Almila oldu :X haa bir de dış mihrakların desteklediği hdp @Dosi var özellikle alamanya yani @kerem destekliyor son olarak cadolozların arasına kökten bir değşimle @serhatt katıldı ama o temel dede gibi napsa olmuyor oy alamıyor :A :A uzun lafın sopası ilk defa cadolozlukta ciddi rakiplerin var hemen konuyu açmışsın ama senin rte gibi sıyrılma şansın yok yok olacaksın hogatha bunlar boşa çırpınışlar:A :A @mrt-06 @ozgur2113 @Bully @dreamy @MasacRE- @turkuazz @denizz19 @cookies @Ahmed @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozmoturk

Benzetmeler olmamış. :A

Hahah gerçi sana serhat ve Alamancı ağzının payını vermiş ama başkan olarak yarışmadan haberin yok :A :A :A @sokak sanati

Dişi Acun olarak herşeyi hesaplı bizde ayoll 2.hafta sonuclarında Cumartesi ne demişiz bak :A :A :A

-DUYURU -
Bayram sebebiyle bu sezonda ara veriyoruz . Hem herkesin işi oluyor hemde yine köye gidecez.
3.Hafta Cuma günü başlayacak .
depositphotos_169165776-stock-photo-funny-animal-chipmunk-shouting-into.jpg

Yalın bey, yeni sahibini yadırgadı biraz sadece, elbet uyum yakalayıp yükselişe geçmeye başlayacaklardır 1-2 hafta içinde :A Hüsranlık bir durum yok şu an, mis gibi şarkılar gelecek :A
Aaa bu Tarkan ilede sanırım puanı az şekidle gidip Çeyrekte şutlanıyordu anılarımız canlanır mı bakalım :A :A :A @Maskeli Fedai

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
Söz - Müzik: Yıldız Tilbe
(2004 - Seyhan Müzik)

Gülben Ergen'in Seyhan Müzik'ten çıkardığı, 600 bin satış rakamıyla 2004 yılının en çok satan 3. albümü olan 'Uçacaksın'ın 2. klip şarkısı 'Kandıramazsın Beni' ile bayramı uğurluyoruz. :A

Sözü ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkı Gülben Ergen'e 2004 Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'Yılın Arabesk - Fantezi Kadın Sanatçısı' ödülünü kazandırmıştı.

Gülben Ergen, ödülünü aldıktan sonra sahnede şarkısını söylerken seyirciler arasında oturan Yıldız Tilbe'nin yanına gidip teşekkür etmişti..

Ekli dosyayı görüntüle 61134

Recap: 2.54 - 3.56
Selam yalnızlık ben geldim... :raisinghand:

Gülben'in bu albümünün yeri çok ayrıdır bende. Bizde kasedi vardı, yolculuklarda epey dinledik ailecek. :D Kardeşim bebek sayılırdı, Uçacaksın'ı tek başına söylemek isterdi, ben de gıcık abi olarak şarkıya girip onu çıldırtırdım. :A @Çiğdem- @dizi kolik

Kandıramazsın Beni de final turlarına bile saklanacak bir şarkıdır benim gözümde, ama forumun sağı solu belli olmuyor, bu yüzden iyi yapmışsın şimdi kullanmakla. :D Umarım başarılı olursun. :D

Gülben'in bu albümünün yeri çok ayrıdır bende. Bizde kasedi vardı, yolculuklarda epey dinledik ailecek. :D Kardeşim bebek sayılırdı, Uçacaksın'ı tek başına söylemek isterdi, ben de gıcık abi olarak şarkıya girip onu çıldırtırdım. :A @Çiğdem- @dizi kolik

Kandıramazsın Beni de final turlarına bile saklanacak bir şarkıdır benim gözümde, ama forumun sağı solu belli olmuyor, bu yüzden iyi yapmışsın şimdi kullanmakla. :D Umarım başarılı olursun. :D
Aaa daha tüm mesajlara bakmadım bu manyak fazla uçmuş 3.haftadan sankı Gülbenin bir sürü iyi alacak aşrkısı varmış gibi :A :A :A @xBUGRAx

@dizi kolik Uçacaksınla elenmişti ama 9.haftalar artık çeyreke yakındı bence @xBUGRAx Uçacaksını kulansın bu hafta Kandıramazsın Benide elinde kalır :A :A :A

Hahah gerçi sana serhat ve Alamancı ağzının payını vermiş ama başkan olarak yarışmadan haberin yok :A :A :A @sokak sanati

Dişi Acun olarak herşeyi hesaplı bizde ayoll 2.hafta sonuclarında Cumartesi ne demişiz bak :A :A :A

-DUYURU -
Bayram sebebiyle bu sezonda ara veriyoruz . Hem herkesin işi oluyor hemde yine köye gidecez.
Seni yem etmem bacım o bücüre :A

Kışın epey dinledim. İrem'in zamanında sevdiğim bazı şarkılarından sıkılmışımdır ama bu şarkı yıllar sonra da keyifle dinleyeceğim, eskimeyecek şarkılardan. :X

Aaa daha tüm mesajlara bakmadım bu manyak fazla uçmuş 3.haftadan sankı Gülbenin bir sürü iyi alacak aşrkısı varmış gibi :A :A :A @xBUGRAx

@dizi kolik Uçacaksınla elenmişti ama 9.haftalar artık çeyreke yakındı bence @xBUGRAx Uçacaksını kulansın bu hafta Kandıramazsın Benide elinde kalır :A :A :A

Bay Doğru'yu kullanacaktım o da orta tempo bir de hareketli deneyeyim dedim. :A:A

8547incie8887104.png

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 26 Ağustos Pazar 17:00

Herkese Bayram arasından sonra merhabalar :bhr: @Doğu da juri olarak aramıza katıldı
:Z:Z:Z

Elenen Yarışmacılar
1.Haftada 5.sezon finalisti @MayısKralı Ariana Grande veda ettik :(
337522_620.jpg

2.Haftada MS de ilk defa yarışan şarkıcı Oğuzhan Koç @mesmeso61 veda ettik :(
oguzhan-koc-muzikonair-830x470.jpg

Final Puanı Alanlar
@ozmoturk Sezen Aksu 5 Puan
@Arslan Bey Mor ve Ötesi 3 Puan
@ozgur2113 Ahmet Kaya 2 Puan
@dreamy Gülşen 1 Puan
@batuhankaralar Selda Bağcan 1 Puan

-Kurallar-
18 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürücek , bu sezon 12 ve 13 haftalar 2 eleme yapılacak.

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta, 2 şer gün olacak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inecek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

-Yarışmacılar-
@ozgur2113 Ahmet Kaya
ahmet-kaua-597x338.jpg

@mrt-06 Zülfü Livaneli
fft107_mf4675148-1.jpg

@Yiğitt Gökhan Türkmen
almanyada_gokhan_turkmen_konser_verdi_h33269.jpg

@Maskeli Fedai Yalın
55eaaef4f018fbb8f89014b9.jpg

@dreamy Gülşen
gulsen-in-izmir-sevgisi-2_5474_o.jpg

@Billy Kane Demet Akalın
demet-akalin-itirafl-fbcd4eef372c2a1cd9b9.jpg

@xBUGRAx Gülben Ergen
page3.jpg

@denizz19 İrem Derici
kocaeli-fuari-nda-irem-derici-konseri-2949397.Jpeg

@bazinga Kenan Doğulu
kenan-do%C4%9Fulu-830x470.jpg

@ozmoturk Sezen Aksu
sezen-aksu-bodrum-da-konser-verdi-7642321_x_o.jpg

@batuhankaralar Selda Bağcan
selda-bagcan-atasehir-de-konser-verdi-10098072_o.jpg

@kerem Sertab Erener
1471850862744.jpg

@-potterhead- Nazan Öncel
fft99_mf10246043.Jpeg

@Arslan Bey Mor ve Ötesi
1338741_1920x1080.jpg

@Ahmed Sia
5949396-1x1-700x700.jpg

@tolgab Hande Yener
manisa-buyuksehir-belediyesinin-manisa-merkez-ve-ilcelerinde-004.jpg

-Juri Başkanları-
Milli Şef
@sokak sanati
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif

-Juriler-
@Bully
@serhatt
@MEnes
@Aserat
@turkuazz
@MasacRE-
@vadikızı
@YıldırıM
@Felon
@cookies
@DarkLegenD
@BesaleT
@dizi kolik
@Sherlock
@HachiKo
@MayısKralı
@mesmeso61
@Doğu

Sunucular : Yaz ayının iddialı dizisi Nefes Nefese önemli oyuncuları bu hafta sonuçları sunacak :Z
Uğur Yücel
,8N6sgdggfkezJeD0ToOXXQ.jpg

Şükrü Özyıldız
mv5bzmzlodyzotetntq5os00mty5ltk1ntu-VPW3_cover.jpg

-DUYURU -
KONU DÜN açılmış kız iyice bunadın aynı konuda kendi kendini yalanlıyon:A