eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 1.Hafta Sonuçları 21:00'da

Özgür'üm sizin gibi kıskanç ve fitneci insanların oyununa gelmeyecek kadar akıllıdır.. En kısa sürede oyumu bulup teşekkür edecektir bana
Teşekkürümü ettim bile
Aramızı bozanın yeri yok yarışmada

Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorum
Ama @Yiğitt ve @Maskeli Fedai den alabilirsin hıncını
@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?

Buldum bile
@Bully Teşekkürler tekrardan

@Maskeli Fedai ve @Yiğitt fena tosladılar

@MasacRE- benim aşkım. Biz birlik oluruz, yönetimsel yetkileri de kullanıp seni konudan banlayabilir, normal olarak sınırsız banlayabilir, herkesle aranı bozabilir, mesjalarını silebilir bla bla blaaa. Demi Utkuşum?
Ayy sen de herkese mavi boncuk dağıtıyorsun
Sana kalsa forumun hepsi senin aşkın

Mor ve Ötesi'nin "Bir Derdim Var" şarkısıyla çok iyi bir giriş yaptık. Gerçekten finallik şarkıymış. Çok bilindik bir şarkıydı ve forum tarafından sevilen bir şarkıymış. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Nasıl ödeteceksin çok merak ediyorum, yarışmıyorum etmiyorum
Ama @Yiğitt ve @Maskeli Fedai den alabilirsin hıncını

Bak bir sürü öneri geldi bile
Yalnız bunları yapabilmem için süper modla arayı iyi tutmam lazım yani hıncımı Yiğit'den değil direk senden çıkaracağım

Hain, nankör.. Buralara benim sayemde geldin be...

Rica ederim Özgür'üm, güzel şarkıydı
Final puanı az farkla kaçmış, iyi başlamışsın
Devamı da gelecektir bu başarının, yolun uzun yarışmada

Ara bozucu çirkefler..
Aynen kaçtı final puanı
Haftaya çok güzel bir şarkıyla gelecem
Hatta sahnesi de Poyraz Karayel’den olacak
Ay gidiyor ile yarışmayı düşünüyorum haftaya

Biz onlara gerekli cevabı verdik...