@Çiğdem-'in manipülelerine karşı elenmedik Korksunlar bu ikiliden3 puan vermiş sana, neyin teşekkürünü ediyorsun .ss
Ne Sezen ne Demet ne Yalın. Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil. @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 60959
@xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk @sokak sanati @vadikızı @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @Billy Kane @mrt-06
bu ne güzel sarılış yaa
İnanmıyorum O kadar sayfa arasından puanı bulamam şimdi bir deDoğru Sana acımadan düşük verdi
Her seferinde böcek gibi eziyorum seni yenilmelere doymuyorsun@Bully keşke gelse yarışmaya O rakibim olduğunda daha bir hırslanıyorum
İkizleri kucağına alır gibi kaldırmış kadını.
Demek jürilik içi geçmiş insanların işi ha. Jürileri karşına aldın bunun bedelini ödeyeceksinVaktim olsaydı seçimim belliydi
Yoksa benim olayım yarışmak tabii, jürilik içi geçmiş insanların işi
Şaka mı 😱 @Bully
Yürü be, biraz da biz ortalık karıştıralım. @Bully ve @ozgur2113 kavgası güzel olur, ikisi de benim peşimde zaten. Belalılarımı birbirine düşürürüm.@Çiğdem-'in manipülelerine karşı elenmedik Korksunlar bu ikiliden
kız maşllah müzik dünyasının @serhatt ı gibisin her gün başkasıyla kucak kcağaNe Sezen ne Demet ne Yalın. Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil. @kerem
@xemrexxx @Çiğdem- @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk @sokak sanati @vadikızı @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @Billy Kane @mrt-06
@Bully Kaan’ım yapmaz Boşuna düşürmeyin bizi birbirimizeYürü be, biraz da biz ortalık karıştıralım. @Bully ve @ozgur2113 kavgası güzel olur, ikisi de benim peşimde zaten. Belalılarımı birbirine düşürürüm.
Kırdın..Her seferinde böcek gibi eziyorum seni yenilmelere doymuyorsun
3 puan vermiş sana, neyin teşekkürünü ediyorsun .ss
Şaka mı 😱 @Bully
Özgür'üm sizin gibi kıskanç ve fitneci insanların oyununa gelmeyecek kadar akıllıdır.. En kısa sürede oyumu bulup teşekkür edecektir banaDoğru Sana acımadan düşük verdi
Haftaya tam puanın garanti aşkım. Sende olmasan.Ne Sezen ne Demet ne Yalın. Kimseyle şöyle olamadım kıymetini bil. @kerem
Beni kimin kucağında gördün be uğursuz iftiracıkız maşllah müzik dünyasının @serhatt ı gibisin her gün başkasıyla kucak kcağa
Nasıl da biliyor beni kardeşim Çatlasınlar, avuçlarını yalasınlar, bizi birbirimize kırdıramazlar@Bully Kaan’ım yapmaz Boşuna düşürmeyin bizi birbirimize
Sahne mükemmel ama senden asla Firdevs Hanım olamaz